Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki tarjoaa jopa vuoden lyhennysvapaita koronaviruksen takia

16.3.2020

S-Pankki haluaa tukea suomalaisia koronaviruksen aiheuttamissa hankalissa taloudellisissa tilanteissaS-Pankin asiakkaat voivat hakea esimerkiksi 12 kuukauden maksutonta lyhennysvapaata asuntolainaansa ja tehdä maksutta muutoksia korttiluottoonsaHuoli terveydestä on riittävän suuri ilman pelkoa pärjäämisestä taloudellisesti”, sanoo toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Lue lisää joustoista korttiluoton maksamiseen

Lue lisää asuntolainan lyhennysvapaista 

Koronaviruksen leviäminen aiheuttaa monissa suomalaisissa huolta ja turvattomuutta. S-Pankki haluaa toimia vastuullisesti ja auttaa asiakkaitaan taloudellisen tasapainon ylläpitämisessä myös esimerkiksi lomautusten tai työttömyyden uhatessa.

”Koronavirus laittaa maailmanjärjestystä uusiksi ja monet suomalaiset ovat huolissaan omasta ja läheistensä terveydestä. Jos päälle tulee vielä huoli pärjäämisestä taloudellisesti, voi ahdinko kasvaa sietämättömän suureksi. Tämän takia tarjoamme asiakkaillemme tukea ja joustoa esimerkiksi asuntolainan takaisinmaksuun”, kertoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

S-Pankki tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta hakea jopa 12 kuukauden maksutonta lyhennysvapaata asuntolainaansa. Lyhennysvapaa myönnetään maksutta myös kaikkiin jo tällä hetkellä käsittelyssä oleviin lyhennysvapaahakemuksiin.

Lisäksi S-Pankin asiakkaat voivat tehdä myös korttiluottoonsa maksutta muutoksia, kuten ottaa käyttöön kaksi lyhennysvapaata kuukautta, muuttaa jo valittuja maksuvapaita kuukausia ja vähimmäislyhennyserää tai korottaa kortin luottorajaa.

S-Pankki ei veloita normaalitilanteessakaan S-Etukortin käyttäjiä tilin, kortin ja verkkopankkitunnusten käytöstä.

”Suomalaiset ovat äänestäneet S-Pankin seitsemän kertaa Suomen vastuullisimmaksi pankiksi. Tämä on hyvä hetki osoittaa, että olemme luottamuksen arvoisia. Teemme työtä sen eteen, että asiakkaamme välttyisivät taloudelliselta ahdingolta”, Ylihurula jatkaa.

​Lue lisää lyhennysvapaista ja muista S-Pankin tarjoamista joustomahdollisuuksista alla olevasta linkistä.

KATSO OHJEET

Lisätietoja:

Pekka Ylihurula, toimitusjohtaja, S-Pankki, pekka.ylihurula@s-pankki.fi, p. 010 768 2100