Siirry suoraan sisältöön

S-Pankista maksuton luottokortti nyt myös opiskelijoille

23.10.2020

S-Pankki on yhä parempi pankki myös opiskelijoille, sillä korkeakouluopiskelijat voivat hakea luotollista S-Etukortti Visa -korttia ilman opintopistevaatimuksia. Kortti, tili sekä verkko- ja mobiilipankki ovat osuuskaupan asiakasomistajille maksuttomia.

Korkeakouluopiskelijat voivat nyt hakea opiskelijan S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia tuhannen euron luottorajalla. Kortti yhdistää kätevästi pankkikortin ja luottokortin, ja sitä voi hakea ilman opintopistevaatimuksia vaikkapa heti, kun tieto opiskelupaikasta on varmistunut.

S-Etukortti Visa on asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuton. S-Pankista saa maksutta muutkin opiskelijan tarvitsemat päivittäiset pankkipalvelut, eli tilin, verkkopankkitunnukset ja mobiilipankin. Lisäksi S-Pankista voi hakea opintolainaa ja aloittaa helposti omaan ensiasuntoon säästämisen ASP-tilin avulla.

”Toivomme, että yhä useampi opiskelija valitsee S-Pankin omaksi pankikseen. Opiskeluaikana rahat saattavat välillä olla tiukassa, joten pankkipalveluiden hintoihinkin kannattaa kiinnittää huomiota. Meillä ei tarvitse maksaa omien rahojen käytöstä”, kertoo Marketta Lundell, korttien tuoteryhmäpäällikkö S-Pankista.

S-Etukortti Visalla voi maksaa ostokset kaikkialla kotimaassa, ulkomailla ja verkossa. Kortilla saa S-ryhmän toimipaikoissa tehdyistä ostoksista Bonusta ja maksutapaetua, jotka maksetaan rahana S-Pankin tilille kerran kuukaudessa.

”Voit itse päättää verkossakin, haluatko maksaa ostokset kortin debit- eli pankkipuolelta tai credit- eli luottopuolelta. Verkossa kannattaa kuitenkin maksaa luotolla, sillä silloin saat ostoksillesi kattavaa turvaa mahdollisten ongelmatilanteiden varalle sekä tarvittaessa lisää maksuaikaa”, Lundell vinkkaa.

Opiskelijan S-Etukortti Visaa voi hakea, vaikka ei olisi itse asiakasomistaja. Riittää, että kuuluu esimerkiksi vanhempien asiakasomistajatalouteen.

Lue lisää ja hae korttia