Siirry suoraan sisältöön

Kolme vertailua todistaa: Säästäjässä Suomen edullisimmat yhdistelmärahastot

Säästäjän avulla säästäminen on helppoa ja edullista. Kolme vertailua todistaa, että rahastosäästäminen on yllättävän edullista Säästäjässä.

S-Pankki on sitoutunut tekemään säästämisestä helppoa ja halpaa. Rahastosäästäminen onkin yllättävän halpaa Suomen ensimmäisessä mikrosäästämisen palvelussa Säästäjässä.

Säästäjässä voi säästää kahden rahaston yhdistelmään. Säästäjä Maltillinen koostuu osakesijoitusten ja korkopapereiden yhdistelmästä. Säästäjä Uskalias sisältää erilaisia sijoituksia osakemarkkinoille.

Edullisuuden puolesta puhuu kolme uutta hintavertailua.

  1. Helsingin Sanomien (marraskuu 2018) julkaisemassa vertailussa Säästäjästä löytyvät Säästäjä Uskalias- ja Säästäjä Maltillinen -rahastot olivat vertailun halvimmat aktiivisesti hoidetut yhdistelmärahastot. Lehti kehottaa rahastosäästäjiä tarkistamaan tuotteidensa kulut ja pohtimaan vaihtoehtoja.
  2. Rahastotietopalvelu Morningstar kertoi (syyskuu 2018) S-Pankin julkistaneen ”uusia yhdistelmärahastoja, joiden palkkiot ovat alemmat kuin nykyisten Suomessa yksityishenkilöille myytävien yhdistelmärahastojen”.
  3. Suomen Sijoitustutkimuksen rahastoraportista (pdf) (heinäkuu 2019) käy puolestaan ilmi, että Säästäjä Maltillinen ja Säästäjä Rohkea ovat juoksevilta kustannuksiltaan Suomen markkinoiden edullisimmat maailmanlaajuisesti hajautetut yhdistelmärahastot.

Säästäjä – helppo ja edullinen tapa säästää

Säästäjä-palvelussa voi valita, laittaako säästöön euron jokaisesta korttiostoksesta vai jemmaako kertyneen S-ryhmän Bonuksen – myös molemmat vaihtoehdot voi ottaa käyttöön. Lisäksi voi siirtää säästöön vapaavalintaisen summan joka kuukausi.

Säästäjä sijoittaa kertyvän summan kahteen yhdistelmärahastoon. Asiakas voi itse määrittää säästötavoitteensa ja riskinottohalunsa, ja palvelu ehdottaa asiakkaan henkilökohtaiseen tilanteeseen sopivaa vaihtoehtoa. Halutessaan rahaa voi nostaa rahastosta veloituksetta.

Säästäjän avulla säästäminen on helppoa ja edullista. Vuositasolla kuluja kertyy enintään 0,5 prosenttia eli 50 senttiä jokaista sijoitettua 100 euroa kohti.

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat