Siirry suoraan sisältöön

S-mobiili uudistuu lähiviikkojen aikana – yhä monipuolisempia palveluja puhelimessasi

22.3.2019

 

S-Pankin ja S-ryhmän palvelut kätevästi yhdistävä S-mobiili-sovellus uudistuu ja saa uusia, arkea helpottavia ominaisuuksia. Päivitykset tapahtuvat vaiheittain seuraavien viikkojen aikana puhelimen käyttöjärjestelmästä riippuen. Ensimmäisille käyttäjäryhmille uudistunut sovellus julkaistaan tällä viikolla.

Jatkossakin voit hoitaa S-mobiililla S-Pankin pankkiasioita, tarkastella LähiTapiolan vakuutuksia ja seurata Bonuksen kertymistä. Lisäksi saat juuri sinulle kohdennettuja etuja ja kuittisi talteen sähköiseen kuittiarkistoon.

Uutta S-mobiilissa on Omat ostot -palvelu, jonka avulla voit tarkastella omia ostotietojasi sekä syksyllä 2018 lanseerattu mikrosäästämisen palvelu Säästäjä, joka siirtyy uudistuksen myötä osaksi S-mobiilia. Tällöin Säästäjä-sovellus poistuu käytöstä ja kaikki sen sisältämät palvelut siirtyvät osaksi uutta S-mobiilia. Lisätietoa Säästäjästä.

Uudessa S-mobiilissa pankkiasioita hoidetaan S-mobiililla tunnistautumalla, eli itse valitsemallasi tunnusluvulla tai sormenjäljellä tunnuslukutaulukon sijaan. Muissa palveluissa – esimerkiksi verkkopankissa – voit jatkossakin käyttää verkkopankkitunnuksia entiseen tapaan. Lisätietoa S-mobiilin tunnistamisesta.

Mitä sinun tarvitsee tehdä?

    • Jos olet sallinut puhelimesi automaattiset päivitykset, ei sinun tarvitse tehdä mitään. Uusi S-mobiili päivittyy puhelimeen itsestään lähiviikkojen aikana.
    • Jos et ole sallinut automaattisia päivityksiä, saat S-mobiilin tai Säästäjään ilmoituksen ja ohjeet sovelluksen päivittämiseen lähiviikkojen aikana.
    • Jos käytössäsi on Säästäjä-sovellus, saat sovellukseesi ilmoituksen, kun Säästäjä-sovellus on siirtynyt osaksi S-mobiilia. Uudesta S-mobiilista löydät kaikki Säästäjä-sovelluksen palvelut.

Voit käyttää S-mobiilia puhelimella, jonka käyttöjärjestelmä on vähintään Android-laitteessa 4.4 tai iOS-laitteessa (iPhone tai iPad) 10.0. Voit tarkistaa käyttöjärjestelmän tiedot puhelimesi asetuksista.


Lataa S-mobiili
Usein kysytyt kysymykset S-mobiilista