Siirry suoraan sisältöön

Kortin tunnusluku hukassa? Tarkista se ja muut korttitietosi verkkopankissa

9.7.2018

S-Etukortti Visa lompakossa mutta tunnusluku hukassa? Ei hätää, voit nyt tarkistaa korttisi tunnusluvun maksutta verkkopankissa. Varmista samalla, että kortillasi on käyttöösi sopivat turvarajat ja että luottorajasi on riittävä esimerkiksi lomareissuille tai isompiin ostoksiin. Vinkkiemme avulla käytät korttiasi turvallisesti ja huolettomasti.

 1. Tarkasta S-Etukortti Visasi tunnusluku
  Voit tarkastaa S-Etukortti Visasi tunnusluvun verkkopankista kortin tiedoista tai tilata tunnusluvun postitse kotiosoitteeseesi verkkopankista, S-mobiilista, asiakaspalvelupisteistämme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Tunnusluvun tarkastaminen verkkopankista on maksutonta ensimmäisen kerran, seuraavilla kerroilla siitä veloitetaan viisi euroa. Tunnusluvun tilaamisesta kotiin veloitamme 5 euron palvelumaksun. Näin tarkastat tai uusit tunnuksesi.
 2. Aseta kortillesi turvarajat
  Turvarajojen asettaminen on kätevä tapa ehkäistä kortin väärinkäyttöä. Voit asettaa S-Etukortti Visallesi vuorokausikohtaisen käteisnostorajan sekä osto- ja verkkomaksurajan. Lisäksi voit rajata korttisi maantieteellistä käyttöaluetta. Jos et ole lähdössä Aasiaan lomalle niin tarvitseeko korttisi toimia siellä? Voit muuttaa turvarajoja maksutta verkkopankissa, S-mobiilissa, soittamalla S-Pankin asiakaspalveluun 010 76 5800 ma–pe klo 9–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai käymällä asiakaspalvelupisteessä.
 3. Tarkista, että korttisi luottoraja vastaa tarpeitasi
  Tiedätkö, mikä on korttisi luottoraja? Onko se suunnitelmiisi sopiva? Omiin tarpeisiin sopiva luottoraja auttaa varautumaan yllätyksiin ja mahdollistaa lomasuunnitelmien toteuttamisen. Kortin luottorajaan on mahdollista hakea korotusta kätevästi verkkopankissa.

  Tutustu S-Etukortti Visaan