Gå direkt till innehållet

Tappat bort pinkoden till kortet? Kontrollera koden och andra kortuppgifter på webbanken

2018-07-12

Har du S-Förmånskort Visa i plånboken, men tappat bort pinkoden? Ingen fara, nu kan du kontrollera kortets pinkod avgiftsfritt på webbanken. Se också till att du har fastställt lämpliga säkerhetsgränser för kortet och att kreditgränsen är tillräcklig exempelvis för semesterresor eller större inköp. Med våra tips använder du ditt kort säkert och bekymmersfritt.

 1. Kontrollera pinkoden till S-Förmånskort Visa
  Du kan kontrollera pinkoden till ditt S-Förmånskort Visa i kortuppgifterna på webbanken eller beställa en pinkod till din hemadress på webbanken, i S-mobil, på vårt kundtjänstställe eller genom att ringa vår kundtjänst. Du kan kontrollera pinkoden gratis på webbanken en gång, därefter kostar det 5 euro per kontroll. För beställning av pinkod som skickas till hemadressen tar vi ut en serviceavgift på 5 euro. Så här kontrollerar eller förnyar du din kod.
 2. Fastställ säkerhetsgränser för ditt kort
  Fastställ säkerhetsgränser – det är ett enkelt sätt att förebygga att ditt kort missbrukas. Du kan fastställa en kontantuttagsgräns per dygn samt köp- och internetköpgränser för ditt S-Förmånskort Visa. Dessutom kan du begränsa kortets geografiska användningsområde. Om du inte ska resa till Asien på semester så behöver knappast ditt kort fungera där? Du kan ändra säkerhetsgränserna gratis på webbanken eller i S-mobil, genom att ringa S-Bankens kundtjänst på 010 76 5800 må–fr kl. 9–20 (0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min.)eller genom att besöka ett kundtjänstställe.
 3. Kontrollera att kreditgränsen för ditt kort motsvarar dina behov
  Vet du vad kreditgränsen för ditt kort är? Passar den för dina planer? En kreditgräns som passar dina behov hjälper dig att förbereda dig för negativa överraskningar och att förverkliga dina semesterplaner. Du kan enkelt ansöka om höjning av kreditgränsen för ditt kort på webbanken.

  Läs mer om S-Förmånskort Visa