Siirry suoraan sisältöön

Kännykällä voi nyt tankata kaikilla Suomen ABC-asemilla

12.4.2017

ABC ja S-Pankki tuovat helpotusta pääsiäisliikenteeseen, kun S-mobiilista löytyvä mobiilitankkaus laajenee kaikille ABC-asemille Hangosta Ivaloon. Mobiilitankkaamiseen tarvitaan vain puhelimeen ladattu S-mobiili-sovellus ja S-Etukortti Visa.

Kurvaa bensapumpulle, avaa S-mobiili-sovellus puhelimestasi, kolme painallusta ja voit astua ulos autosta tankkaamaan. Asiakkaiden iloksi mobiilitankkaus onnistuu nyt Suomen 443 ABC-asemalla.

Vuosi sitten lanseerattu mobiilitankkaus on otettu käyttöön ABC-asemilla alueosuuskauppa kerrallaan. Innokkaimmat mobiilitankkaajat löytyvät Jyväskylän ja Kuopion ABC-asemilta.

Asiakkaat ovat kehuneet palvelua helpoksi, nopeaksi ja turvalliseksi. Mobiilitankkausta käyttämällä ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. S-mobiilissa toimiva mobiilitankkaus tarjoaa myös mahdollisuuden seurata polttoaineiden kulutusta litroissa ja euroissa.

”Uusia mobiilipalveluita ei useinkaan osata kaivata, kun niitä ei tunneta. Mutta kun kerran innostuu kokeilemaan niin huomaa, miten paljon ne helpottavat ja nopeuttavat arkea. Näin on monelle käynyt mobiilitankkauksenkin kanssa”, kertoo ABC-ketjun kehitysjohtaja Tiina Vehmala-Viksten.

Monipuolinen S-mobiili on ladattu yli miljoona kertaa

S-ryhmän S-mobiili on Suomen ainoa pankin ja kaupan palvelut yhdistävä sovellus. Viimeisimmät uudistukset jatkuvasti kehittyvään S-mobiiliin ovat Siirto-palvelu ja näppärä tunnistaminen. Ensin mainittu mahdollistaa rahan lähettämisen ja vastaanottamisen pelkällä puhelinnumerolla ilman viivettä myös eri pankkien välillä. Tunnistamisella taas voi korvata tunnuslukutaulukon, kun esimerkiksi kirjautuminen verkkopankkiin onnistuu sormenjäljellä tai itsevalitulla tunnusluvulla.

”Suomalaiset ovat ottaneet monipuolisen S-mobiilin omakseen, ja tammikuussa ylittyi jo miljoonan latauksen rajapyykki. Helpolle maksamiselle on selkeästi kysyntää”, sanoo S-Pankin digitaalisen kehityksen johtaja Juha Raumolin.

S-ryhmän asiakasomistaja saa S-mobiilin avulla taskuunsa kuukausittaisen bonustilanteensa, henkilökohtaisia etuja, sähköiset kassa- ja takuukuitit, S-Pankin palvelut ja sijoitukset, LähiTapiolan vakuutukset, ABC-mobiilitankkauksen sekä kaikki lähimmät S-ryhmän toimipaikat.

Mobiilitankkauksen voivat ottaa käyttöön kaikki S-Etukortti Visan käyttäjät iPhone-, Windows- tai Android-puhelimiin. Palvelu toimii myös Apple Watch -älykellolla. S-Etukortti Visa on kaikille S-ryhmän asiakasomistajille ilmainen.

Näin otat käyttöön mobiilitankkauksen

 

Lisätietoja:
Tiina Vehmala-Viksten, kehitysjohtaja, ABC-ketjuohjaus, p. 050 388 3184, tiina.vehmala-viksten@sok.fi
Carl-Edvard Holmber, johtaja, Digitaaliset kanavat ja kehitys, S-Pankki, p. 040 750 4451, carl-edvard.holmberg@s-pankki.fi

 

ABC-ketju on suomalainen palveluyritys, joka on osa S-ryhmää. Haluamme tarjota palveluita helposti ja nopeasti sekä matkailijoille että lähiseudulla asuville vuoden jokaisena päivänä. ABC tarjoaa nykyaikaisen ja monipuolisen palveluverkoston ympäri Suomea, mukaan lukien Ahvenanmaa. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia sekä ABC CarWash -autopesupaikkoja. Ravintoloissamme käytämme 100 % kotimaisia liharaaka-aineita. Myymme vuosittain yli 10 miljoonaa ruoka-annosta ja 24 miljoonaa kuppia kahvia. ABC-ketju työllistää noin 4 000 ABC-ammattilaista. Joka kesä palkkaamme 1 000 nuorta kesätyöntekijää. www.abcasemat.fi