Siirry suoraan sisältöön

S-Etukortti Visa vertailun edullisin luottokortti

9.5.2017

S-Etukortti Visa sijoittui jälleen edullisimmaksi luottokortiksi VertaaEnsin.fi:n tekemässä vertailussa. Vertailussa huomioitiin markkinoilta 43 eri luottokorttia, joista valittiin parhaat perusluottokortit, parhaat luottokortit paljon matkustavalle sekä parhaat premium-luottokortit.

 

Tarkastelussa otettiin huomioon muun muassa korot ja vuosikustannukset, luottoraja sekä korottoman maksuajan määrä. Perusluottokortti-kategoriassa painotettiin enemmän vuosimaksua ja todellista vuosikorkoa. S-Etukortti Visa Credit vei kärkipaikan 6 % korollaan ja 0,5 % maksutapaedullaan. S-Etukortti Visa on sijoittunut kärkipäähän luottokorttivertailuissa ennenkin. Viime tammikuun Taloussanomien teettämässä luottokorttivertailussa S-Etukortti Visa sijoittui toiseksi.

Ei kuukausi- ja vuosimaksuja

S-Etukortti Visan keskeisenä valttina on edullisen luottokoron lisäksi kuukausi- ja vuosimaksuttomuus. Sekä S-Etukortti Visa Credit -luottokortti että pankki- ja luottokortin yhdistelmä S-Etukortti Visa Credit/Debit ovat molemmat osuuskauppojen asiakasomistajille maksuttomia.

Edullisen luoton lisäksi S-Etukortti Visa helpottaa arkea monin tavoin. Samalla kortilla hoituu maksaminen ympäri maailman, joko tililtä tai luotolta, käteisnostot ja -talletukset maksutta S-ryhmän kauppojen kassoilla sekä Bonuksen ja maksutapaedun kerryttäminen. Lisäksi S-Etukortti Visa mahdollistaa myös uusien arkea helpottavien palveluiden, kuten ABC-mobiilitankkauksen käyttämisen.

Tutustu S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttiin

Luottorajan korotus tuo joustoa raha-asioihin

 

S-Etukortti Visa Credit -luoton korko tutkimuksen aikaan toukokuussa 2017 oli Euribor 3 kk + 6,00 % marginaali (5,671 %, 4/2017) sekä tilinhoitomaksu 2 €/lasku. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle toukokuussa oli 8,906 % olettaen, että viitekorko on -0,329 % (4/2017). Todellisessa vuosikorossa on huomioitu koron lisäksi tilinhoitomaksu 2 €/lasku.