Siirry suoraan sisältöön

CapMan Oyj vahvistaa Norvestia Oyj:n osakkeista ja merkintäoikeuksista tekemänsä vaihtotarjouksen lopullisen tuloksen

21.12.2016

CapMan Oyj vahvistaa Norvestia Oyj:n osakkeista ja merkintäoikeuksista tekemänsä vaihtotarjouksen lopullisen tuloksen ja jatkaa Jälkikäteistä tarjousaikaa 9.1.2017 asti

Vaihtotarjouksen tarjousaika päättyi 16.12.2016. CapMan tiedotti 19.12.2016, että se toteuttaa Vaihtotarjouksen. Vaihtotarjous toteutetaan sen ehtojen mukaisesti arviolta 22.12.2016, minkä myötä CapManin omistus Norvestiassa nousee 90,6 prosenttiin. Tarjousvastikkeena annettavat CapManin uudet osakkeet kirjataan Vaihtotarjouksen pätevästi hyväksyneiden Norvestian osakkeenomistajien arvo-osuustileille arviolta 27.12.2016.

CapMan on päättänyt jatkaa Jälkikäteistä tarjousaikaa alustavasti 9.1.2017 asti. Vaihtotarjouksen hyväksyminen tapahtuu sen ehdoissa kuvatulla tavalla ja Jälkikäteisen tarjousajan aikana annetut hyväksynnät ovat ehtojen mukaisesti lähtökohtaisesti peruuttamattomia. Jälkikäteisen tarjousajan aikana Vaihtotarjouksen hyväksyneiden osakkeiden toteutuskaupat suoritetaan kahden viikon välein ja Jälkikäteisen tarjousajan päätyttyä. CapMan julkistaa näin ollen 3.1.2017 ja 9.1.2017 mennessä pätevästi tarjottujen Norvestian osakkeiden alustavan määrän arviolta jokaisen hyväksymisajan päättymistä seuraavana ensimmäisenä pankkipäivänä ja lopullisen määrän arviolta toisena pankkipäivänä. Toteutuskaupat suoritetaan arviolta toisena pankkipäivänä kunkin hyväksymisajan päättymisestä. Tarjousvastikkeena annettavat CapManin uudet osakkeet kirjataan Kaupparekisteriin ja hyväksyneiden Norvestian osakkeenomistajien arvo-osuustilille arviolta neljäntenä pankkipäivänä kunkin hyväksymisajan päättymisestä. Yhdistetty tarjousasiakirja ja listalleottoesite, joka on saatavilla osoitteessa www.capman.fi/vaihtotarjous sekä osoitteessa www.summa.fi/capman-norvestia-vaihtotarjous/, sisältää Vaihtotarjouksen ehdot kokonaisuudessaan.

Hyväksymislomake