Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin asuntolaina vertailun edullisin

13.10.2015

Suomen Rahatiedon tekemän vertailun mukaan S-Pankista sai syyskuun lopussa edullisimman asuntolainatarjouksen todellisella kokonaiskorolla mitattuna. Pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella S-Pankin tarjouksen kokonaiskorko oli 1,36 prosenttia.

 

Suomen Rahatieto vertailee kuukausittain asuntolainojen hinnoittelua eri pankeissa Taloussanomien pyynnöstä. Kymmeneltä pääkaupunkiseudulla ja kahdeltatoista Tampereen seudulla toimivalta pankilta pyydetään lainatarjousta 85 000 euron lainaan. S-Pankki pärjäsi viime vertailussa erinomaisesti: 1,36 prosentin kokonaiskorolla mitattuna S-Pankki kiri ykköseksi. Kokonaishintaan on laskettu pankin suosittelema viitekorko, marginaali, nostokulut ja laskutuslisät.

Marginaalissa 1,10 % S-Pankki jakaa ykkössijan Hypon kanssa. Taloussanomien mukaan asuntolainojen marginaalit ovat laskeneet jo vuoden verran. Edellisen vertailun jälkeen marginaaliaan oli laskenut kolme pankkia. Merkittäviä marginaalien pudotuksia ei kuitenkaan ole näköpiirissä lähitulevaisuudessa.

– Räätälöimme asuntolainojen marginaalit asiakaskohtaisesti ja mahdollisesti hintahaitari marginaaleissa leviää vielä maltillisesti, arvioi S-Pankin antolainauksen kehityspäällikkö Päivi Huttunen.
– Asuntolainojen hintatason muutosodotuksien takia ei siis ainakaan kannata jättää tekemättä kodin hankintaansa. Nyt on kaiken kaikkiaan hyvä aika ostaa koti.

Tutustu S-Asuntolainaan!