Siirry suoraan sisältöön

FIM valittiin parhaaksi varainhoitoyritykseksi

19.6.2014

S-Pankin tytäryhtiö FIM valittiin Suomen parhaaksi varainhoitoyritykseksi vuotuisessa sijoitusalan Thomson Reuters Extel -kyselyssä. Se sai sijoitusalan ammattilaisille tehdyssä kyselyssä ylivoimaiset 30 prosenttia annetuista äänistä.

 

Thomson Reuters julkisti kyselyn tulokset eilen Lontoossa. FIM nousi Thomson Reuters Extel -kyselyssä parhaaksi suomalaiseksi varainhoitoyhtiöksi viime vuoden toiselta sijalta.

– Valinta kertoo vuosien pitkäjänteisestä työstä. Vankka osaaminen ja aktiivinen sijoitustoiminta ovat laadun takaajina FIMissä. Paras palkinto tehdystä työstä on tietenkin asiakkaiden tyytyväisyys ja heidän saamansa tuotto, mutta kyllä tämä tunnustuskin lämmittää kovasti, kertoo FIMin toimitusjohtaja Mikko Mursula.

Thomson Reuters Extel on sijoitusalan tutkimus, joka tehdään vuosittain Euroopassa ja Aasiassa. Extel Europe on maailman suurin alan tutkimus, jolla on yhteensä 16 000
osallistujaa 75 eri maasta.

Lisätietoa:

Mikko Mursula, toimitusjohtaja, FIM Oy, puh 09 6134 6361, mikko.mursula@fim.com

FIM on suomalainen sijoituspalvelutalo, joka tarjoaa yksilöllisiä ja monipuolisia
sijoitus- ja varainhoitopalveluja. FIM on osa S-Pankkia.

 

S-Pankki on S-ryhmän ja LähiTapiola-ryhmän omistama suomalainen kauppapankki, jolla on noin 2,7 miljoonaa asiakasta. Se tarjoaa asiakkailleen palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki palvelee asiakkaitaan päivittäisissä raha-asioissa lähes 800:ssa S-ryhmän ja LähiTapiola-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Isommissa elämän käänteissä, kuten asunnon rahoittamisessa tai sijoituspäätösten tekemisessä apuna ovat 100 S-Pankkiiria. Lisäksi S-Pankki palvelee
verkkopankissa, mobiilissa ja puhelinpalvelussa. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän ja LähiTapiola-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.