Siirry suoraan sisältöön

S-Pankilta uusi tuote: rahastosäästäjäksi Bonuksella

28.11.2013

S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajat voivat jatkossa säästää S-ryhmän maksaman Bonuksen rahastoon. Bonuksen voi ohjata yhteen kolmesta nyt lanseerattavista S-Säästörahastoista, jotka ovat nimeltään Varovainen, Kohtuullinen ja Rohkea.

 

– Asiakasomistajat ovat toivoneet rahastoja S-Pankin tuotevalikoimaan S-Pankin alusta saakka. Haluamme olla edistämässä asiakkaidemme mahdollisuuksia säästää ja varautua tulevaisuuteensa tarjoamalla siihen sopivia tuotteita ja palveluita, sanoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Käytännössä rahastosäästäminen toimii niin, että asiakas voi halutessaan ohjata Bonuksen ja muut S-ryhmän rahana maksamat edut S-Rahastotilille, josta ne siirtyvät automaattisesti asiakkaan valitsemaan rahastoon. S-Rahastotilille voi myös tehdä lisäsijoituksia tilisiirtona tai
ohjata sinne kuukausittaisen säästösumman esimerkiksi palkkatililtä.

Asiakas ei sido rahojaan rahastoon tietyksi määräajaksi, vaan voi milloin tahansa lunastaa kertyneet säästöt ilman lunastuspalkkioita. Omien rahastojen kehitystä voi seurata vaivattomasti verkkopankissa.

– Tämä on helppo ja yksinkertainen tapa aloittaa rahastosäästäminen, sillä jo kympillä kuussa pääsee mukaan eikä asiakkaalta peritä merkintä- tai lunastuspalkkioita, Ylihurula summaa.

S-Säästörahastoja hallinnoi S-Pankin tytäryhtiö FIM Varainhoito Oy.

Lisätietoa S-Säästörahastoista ja Bonuksen siirtämisestä rahastoon löydät täältä

S-ryhmään kuuluva S-Pankki on suomalainen kauppapankki, jolla on yli 2,6 miljoonaa
asiakasta. Se tarjoaa asiakkailleen palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankki palvelee asiakkaitaan yli 700:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan sekä verkkopankissa ja puhelinpalvelussa. S-Pankin palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-Etukortin käyttäjille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuutta kuvaava
Avainlippu-tunnus.