Siirry suoraan sisältöön

Mikko Mursula FIM Oyj:n johtoon

3.9.2013

FIMistä tuli elokuun alussa osa S-Pankkia, kun S-Pankki osti esisopimuksen mukaisesti sen osake-enemmistön. FIMin konsernirakenne yksinkertaistuu loppuvuoden aikana, kun FIMin vähittäispankkitoiminta yhdistetään S-Pankin vastaaviin toimintoihin. FIM keskittyy jatkossa ydinosaamiseensa eli varainhoitoon ja rahastoihin, säilytyspalveluihin, vaihtoehtoisiin sijoituksiin ja välitystoimintaan.

 

Osana toimintamallin virtaviivaistamista FIM Oyj:n hallitus on nimittänyt Mikko Mursulan FIM Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.9.2013 lukien. Mursula jatkaa edelleen myös FIM Varainhoito Oy:n toimitusjohtajana. FIM Oyj:n aiempi toimitusjohtaja Peter Ramsay siirtyy FIM Varainhoidon sijoitusjohtajaksi.


Yhteistyö S-Pankin kanssa on käynnistynyt vauhdikkaasti. Asiakkaille tämä tietää kiinnostavia etuja vielä tämän vuoden puolella.


– Olemme molemmissa taloissa hyvin innostuneita yhteistyöstä, ja se on lähtenyt mainiosti käyntiin. Tulemme esimerkiksi tarjoamaan S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajille mahdollisuuden ohjata S-ryhmässä tehdyistä ostoksista maksettava Bonus FIMin varainhoitorahastoihin. Se on helppo ja yksinkertainen tapa aloittaa rahastosäästäminen.

 

Suunnitelmissa on rakentaa myös aivan uusia varainhoidon tuotteita ja palveluja. Kehitystä tukee myös S-Pankin valtakunnallinen verkosto, jonka ansiosta FIM pääsee lähelle asiakkaitaan nyt kaikkialla Suomessa. Yhteisenä päämääränä yhtiöillä on tulla yhdeksi suurimmista varainhoitajista Suomessa − sekä asiakasmäärällä että varallisuudella mitattuna, sanoo FIM Oyj:n toimitusjohtaja Mikko Mursula.


Maistiaisena tulevista asiakaseduista kaikki FIMin nykyiset ja uudet asiakkaat sekä S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajat voivat sijoittaa jo nyt Fimi varainhoitorahastoihinilman merkintä-, lunastus- ja hallinnointipalkkioita.


FIM Oyj Hallitus


Lisätietoja


FIM on suomalainen sijoituspalvelutalo, joka tarjoaa yksilöllisiä ja monipuolisia sijoitus- ja varainhoitopalveluja. Helsingissä sijaitsevan päätoimipisteen lisäksi FIMillä on toimipisteet Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. FIM toimii myös Tukholmassa. FIM on osa S-Pankkia. www.fim.com.