Siirry suoraan sisältöön

Ässä on nyt myös kännykässä

26.11.2012

S-ryhmän uudessa älypuhelinsovelluksessa, S-mobiilissa, yhdistyvät Yhteishyvä-lehden kyljestä tuttu bonuslaskelma sekä S-Pankin verkkopankki. Lähiaikoina sovellukseen tuodaan myös S-ryhmän parhaat edut ja tarjoukset sekä kattava toimipaikkaverkosto.

 

Ensivaiheessa S-mobiililla voi seurata kertyvää Bonusta ja hoitaa arjen raha-asioita S-Pankissa. Sovelluksen avulla voi tarkistaa tilin tai luottokortin saldon vaikka kaupan kassajonossa, maksaa laskuja kuvaamalla laskun viivakoodin ja vahvistaa e-laskuja. Pian sovellus tarjoaa käyttäjälleen myös ainutlaatuisia etuja ja näyttää reitin lähimpään S-ryhmän toimipaikkaan.


–Mobiilipalvelut ovat nopeimmin toimialoja muuttava trendi. Siksi S-ryhmän arvokkain brändi, vihreä kortti, menee nyt älypuhelimeen. S-mobiilissa yhdistyvät Suomen arvostetuimman asiakkuusohjelman ja mutkattomimman pankin palvelut, SOK:n markkinointijohtaja Veli-Pekka Ääri iloitsee.


S-ryhmässä tutkitaan parhaillaan mahdollisuutta tuoda älypuhelinsovellukseen täysin uudenlaisia ominaisuuksia, kuten hotellien huonevaraukset tai ravintoloiden lounaspassit.


Asiakkaat mukana luomassa S-mobiilia


S-mobiili tarjoaa käyttäjälleen taatusti sujuvan käyttökokemuksen, sillä sovellus on rakennettu yhdessä asiakkaiden kanssa. S-mobiilin käyttäjätestauksiin on rekrytoitu asiakkaita muun muassa sosiaalisessa mediassa. Myös sovelluksen nimi on asiakkaiden valitsema.

–S-mobiili on aidosti asiakaslähtöinen. Sitä alettiin kehittää asiakkaiden toiveesta, ja valmiista sovelluksesta tehtiin sellainen, jota asiakkaamme ovat kaivanneet, johtaja Jari Sinkkonen S-Pankista kertoo.


S-mobiili toimii Windows Phone-, iPhone- ja Android-laitteilla. Sen voi ladata maksutta Windows Store ja AppStore -sovelluskaupoista 26. marraskuuta alkaen ja Google Play -sovelluskaupasta 30. marraskuuta alkaen. Lisätietoa sovelluksesta osoitteesta s-mobiili.fi.


Lisätietoa:

 

S-ryhmä on suomalainen, osuustoiminnallinen kaupan alan yritysryhmä. Se muodostuu Suomen

Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) ja sen tytäryhtiöistä sekä 20 alueosuuskaupasta. Osuuskauppojen jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n. S-ryhmään kuuluva S-Pankki on suomalainen kauppapankki, jolla on yli 2,6 miljoonaa asiakasta. Se tarjoaa asiakkailleen palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankki palvelee asiakkaitaan yli 700:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan sekä verkkopankissa ja puhelinpalvelussa. S-Pankin palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-Etukortin käyttäjille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuutta kuvaava Avainlippu-tunnus.