Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin Ostoskärryralli hurjasteltiin Nikkilän S-marketissa

27.4.2012

S-Pankki järjesti helmi–maaliskuussa Facebook-sivullaan ”Ostoskärryralli”-nimisen kilpailun, jossa osallistujien kesken arvottiin ostosaikaa S-Pankin piikkiin. Viiden minuutin ostoskierroksen voitti sipoolainen Stigvald Olander, joka valitsi ralliareenakseen tutun Nikkilän S-marketin. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun Ostoskärryralli suoritettiin
huhtikuisena aamupäivänä Nikkilässä.

 

Marketpäällikkö Jan Lundmark joukkoineen oli puunannut S-marketin juhlakuntoon ja tavarat vain odottivat noutajaansa siisteissä riveissään. Kun viimeisetkin tavarat oli purettu hyllyihin, ruutulippu heilahti ja Ostoskärryralli saattoi alkaa.


Ensimmäisenä Stigvald Olander suuntasi talousosastolle ja nappasi mukaan hyvin säilyviä tuotteita, kuten pesuaineita. Olander liikkui kaupassa rauhallisesti ja valitsi kärryynsä tuotteita harkiten.


– Suunnittelin hieman reittiäni etukäteen ja päätin, että hedelmä- ja vihannestiskille en aio ainakaan suunnata. Tuotteiden punnitseminen olisi vienyt aivan liikaa aikaa! Voittajan ostoskärryyn eksyi rallin aikana monta kauppakassillista elintarvikkeita ja taloustavaraa, aina paistinpannusta kahvileipään.


– Ralli oli oikein hauska kokemus ja olen erittäin tyytyväinen keräämiini ostoksiin. Viisi minuuttia on kuitenkin kovin lyhyt aika, ja on yllättävää, että tutussakaan kaupassa ei näin jännittävässä tilanteessa tahdo muistaa, missä tietyt tuotteet sijaitsevat. Vaikka ostosten loppusumma ei ollut niin suuri kuin olin etukäteen ajatellut, ei mitään oikeastaan jäänyt puuttumaan, Olander sanoo.


Olander kertoo olevansa aktiivinen Facebookin käyttäjä, ja tarkistavansa sivuston tapahtumat lähes päivittäin. Silti hän oli erittäin yllättynyt kuullessaan voitostaan ja kertoi siitä ennakkoon vain tyttärelleen ja muutamalle tuttavalleen.


Jo kymmeniä vuosia osuuskaupan jäsenenä ollut Olander on tuttu kasvo Nikkilän S-marketin työntekijöille. S-Pankin palveluita hän käyttää ruokaostoksiin ja muihin päivittäisiin tarpeisiin.

Muille osuuskauppojen asiakasomistajille nauravainen Olander kuittaa terveiset:

– S-Pankki on mielestäni vähintään yhtä hyvä pankki kuin kaikki muutkin - tai ehkä jopa parempi!

 

Katso Olanderin tyylinäyte videomuodossa