Gå direkt till innehållet

Vinnaren av S-Bankens Köpvagnsrally lottades ut

2012-04-27

Vinnaren av Köpvagnsrally-tävlingen, som inleddes 6 februari 2012 på S-Bankens Facebook-sida, lottades ut den 21 mars 2012. Den lyckliga vinnaren är Stigvald Olander från Paipis.

Olander kunde inte tro att han faktiskt hade vunnit tävlingen, när han fick gratulationssamtalet på torsdagen.

– Det här kom som en total överraskning. Jag kan inte tro att det här är sant! konstaterade den lyckliga vinnaren i telefonen.

Vinnaren fick själv välja i vilken Prisma eller S-market han vill utlösa sitt pris. Olander valde Nickby S-market, som är bekant för honom från tidigare.

– Det är lättare att hitta de rätta produkterna i en butik man känner till, säger Olander.

Video om Köpvagnsrallyt på kommande

Olander får shoppa fem minuter på S-market för S-Bankens räkning. Den färska vinnaren var så överraskad att han ännu inte kunde säga till vilken hylla han kommer att rusa till först.

Vinnarens köprunda spelas in på video. Videon publiceras under de närmaste veckorna både i S-Bankens sociala media och på webbsidan s-pankki.fi.

Köpvagnsrallyt var en tävling på S-Bankens Facebook-sida. Genom att bjuda in vänner kunde deltagarna vinna tilläggsminuter för sin köprunda. Grundtiden var fem minuter och deltagarna kunde skaffa sig tilläggsminuter upp till tio minuter.