Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki myöntänyt puoli miljoonaa Visa-korttia

25.5.2010

S-ryhmään kuuluvan S-Pankin myöntämien Visalla varustettujen S-Etukorttien määrä
on ylittänyt puolen miljoonan rajan.

 

S-ryhmään kuuluvan S-Pankin myöntämien Visalla varustettujen S-Etukorttien määrä
on ylittänyt puolen miljoonan rajan.

S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajat ovat voineet yhdistää Visa-ominaisuuden S-Etukorttiin S-Pankin avaamisen jälkeen eli vuoden 2007 lokakuusta alkaen. Pankin avaamisen jälkeen S-Etukortti Visoja on myönnetty keskimäärin noin 16 000 kappaletta kuukausittain.

S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula myöntää, että kiinnostus S-Pankin kortteja kohtaan on ylittänyt odotukset.

– Toimme Suomen pankkimarkkinoille uudenlaisen konseptin ja odotimme ensimmäisten vuosien olevan haastavia. Asiakasomistajien kiinnostus S-Etukortti Visaa kohtaan osoittaa, että kauppapankille on ollut selkeä tilaus, sanoo Ylihurula.

Ylihurulan mukaan talouden taantuma on jossain määrin vauhdittanut S-Pankin kasvua.

– Taantuma on saanut kuluttajat kiinnittämään entistä enemmän huomiota korteista ja muista pankkipalveluista aiheutuviin kustannuksiin. S-Pankki on pärjännyt hyvin hintakilpailussa, hän sanoo.

Kaikki S-Pankin myöntämät S-Etukortti Visat ovat sirullisia SEPA-aikakauden kortteja eli ne toimivat samalla tavalla kaikissa yhtenäisen euromaksualueen maissa.

Lisätietoa:

S-ryhmään kuuluva S-Pankki on suomalainen kauppapankki, jolla on noin 2,2 miljoonaa asiakasta. S-Pankki tarjoaa asiakkailleen säästämiseen, maksamiseen sekä hankintojen rahoittamiseen liittyviä palveluja. S-Pankki palvelee asiakkaitaan noin 1 000 S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen sekä verkkopankissa ja puhelimitse S-Asiakaspalvelun kautta. S-Pankin palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuutta kuvaava Avainlippu-tunnus.