Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki yhteistyöhön SASin kanssa

25.11.2009

S-ryhmään kuuluva S-Pankki on aloittanut yhteistyön liiketoiminta-analytiikkaan
erikoistuneen ohjelmistoyhtiö SASin kanssa.


”Pankkimme toiminta on kasvanut jatkuvasti kahden ensimmäisen vuoden aikana ja tarvitsimme strategisen yhteistyökumppanin tietovirtojen hallintaan”, sanoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Ylihurulan mukaan yhteistyö tarjoaa S-Pankin käyttöön suomalaisilla pankkimarkkinoilla yleisesti käytetyn ratkaisun tiedon varastointiin ja sen hyödyntämiseen.

”Panostamalla informaation jalostukseen pystymme kehittämään muun muassa palveluverkostomme toimintaa ja riskienhallintaa”, sanoo Ylihurula.

Ylihurulan mukaan SAS oli helppo valinta yhteistyökumppaniksi.

”SASilla on vahvat näytöt pankkimarkkinoilta niin Suomessa kuin ulkomaillakin”, hän sanoo.

Myös SASin toimitusjohtaja Matti Suutala osaa arvostaa uutta
kumppanuutta.


”S-Pankissa liiketoiminta-analytiikkaan suhtaudutaan edistyksellisesti. Suhteellisen uutena pankkina S-Pankilla on oiva tilaisuus viedä eteenpäin tiedolla johtamisen arkkitehtuuria. Olemme tyytyväisiä voidessamme auttaa kauppapankkia kehittämään toimintaansa”, sanoo Suutala.

Lisätietoa:

S-ryhmään kuuluva S-Pankki on suomalainen kauppapankki, jolla on noin 2,1 miljoonaa asiakasta. S-Pankki tarjoaa asiakkailleen säästämiseen, maksamiseen sekä
hankintojen rahoittamiseen liittyviä palveluja. S-Pankki palvelee asiakkaitaan
noin 1 000 S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen sekä verkkopankissa ja
puhelinpalvelun kautta. Lisätietoa osoitteesta www.s-pankki.fi.

SAS on analyyttistenliiketoimintaohjelmistojen ja -palvelujen markkinajohtaja sekä business intelligence -markkinoiden suurin riippumaton ohjelmistotoimittaja.
Innovatiivisten liiketoimintaratkaisujen avulla SAS auttaa asiakkaitaan kehittämään toimintaansa ja tekemään parempia päätöksiä nopeammin. SAS-ratkaisuja käytetään 45 000 kohteessa maailmanlaajuisesti. Lisätietoa osoitteista www.sas.com, www.sas.com/fi.