Siirry suoraan sisältöön

S-Pankista Joulupukin virallinen pankki

29.11.2007

S-Pankki on tänään solminut pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen
Joulupukkisäätiön kanssa. Joulupukkisäätiö edistää mielikuvaa Suomesta oikeana
joulumaana.

 

– Joulupukkisäätiölle on tärkeää tehdä yhteistyötä luotettavan suomalaisen pankkitoimijan kanssa. Joulupukki tietää, että S-Pankki on laadukas suomalainen pankki, joka toimii pitkällä tähtäimellä osuuskauppojen asiakasomistajien hyväksi päivittäisissä raha-asioissa ympäri maata, kertoo Joulupukkisäätiön asiamies Pekka Pitkänen.

 

S-Pankki on Joulupukin virallisena pankkina mukana tukemassa Joulupukin Lahjaa, joka annetaan joka vuosi apua tarvitseville lapsille. Joulupukkisäätiö – Santa Claus Foundation kehittää ja ylläpitää mielikuvaa Suomesta Joulupukin kotimaana. Säätiön arvoja ovat aitous, hyvä tahto, ilo ja yhteistyö.

 

– Joulupukkisäätiö haluaa olla lähellä kuluttajia, ja siihen S-Pankki tarjoaa koko Suomen laajuisella toiminnallaan mahdollisuuden. S-Pankki merkittävällä asiakaskontaktipinnallaan ja jokapäiväisillä asiakaskohtaamisillaan on meille tärkeä kanava. Toivotamme S-Pankin mielellämme tervetulleeksi mukaan edistämään Joulupukin sanomaa, iloitsee Pekka Pitkänen.

 

– S-Pankin arvot tukevat täysin Joulupukkisäätiön arvoja. Koko Suomen kattava S-Pankki tarjoaa edulliset ja palkitsevat pankkipalvelut tasa-arvoisesti kaikille asiakasomistajille. Haluamme olla mukana Joulupukkisäätiön toiminnassa, koska arvostamme pitkäjänteistä työtä aidosti ihmisten hyväksi sekä vastuullisuutta ja yhteistyön merkitystä. Voimme jatkossa tuoda markkinoille tuotteita, joissa on Joulupukin ikioma merkki, Hyvän tahdon tunnus, kertoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

 

Joulupukkisäätiön toiminnasta syntyvät voittovarat suunnataan hyväntekeväisyyteen maailman lapsille eli juuri niille, jotka Joulupukkiin eniten uskovat. Aiempina vuosina Joulupukin Lahjalla on autettu mm. Suomen SOS-lapsikyliä, Lapin keskussairaalan lastenosastoa ja Aseman Lapset ry:tä. Viime vuonna Joulupukin Lahjan kohteena oli Invalidien Urheiluliiton kerhotoiminta. Joulupukkisäätiön yhteistyöverkostossa on mukana tällä hetkellä noin 70 yritystä, joilla on lähes 200 erilaista Joulupukkiin liittyvää tuotetta. S-ryhmästä mukana ovat Rosso-ravintolaketju ja Holiday Club sekä Sokos Hotels -hotelliketjut.

 

Lisätiedot:

 

Pekka Pitkänen, asiamies, Joulupukkisäätiö – Santa Claus Foundation
Puh. 050 372 5267,  pekka.pitkanen@santaclausfoundation.fi
www.santaclausplaza.com