Siirry suoraan sisältöön

Digitaalinen asiakkaaksi liittyminen

Tämä saavutettavuusseloste koskee tunnistuspalvelua osoitteessa https://digili.s-cloud.fi/?initialLang=fi&src=skanava ja on laadittu / päivitetty 10.3.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digitaalisten palvelujen saavutettavuuden tila

 Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Havaittava

1.3.1 Informaatio ja suhteet -kriteeri ei täyty täysimääräisesti palvelun Perustiedot-sivulla, sähköpostiosoitteen vahvistamisessa, osuuskaupan valinnassa, Asiakasomistajatalous-sivulla, asiakasomistajan lisäys -sivulla, pankin perustietojen, pankin KYC -tietojen, pankkitilin avauksen, kortin tilauksen, verkkopankkitunnusten sekä palvelun yhteenvedon osalta.

Navigoitava

2.4.6 Otsikot ja nimilaput -kriteeri ei täyty otsikoinnin osalta ei täyty täysimääräisesti palvelun Perustiedot-sivulla, sähköpostiosoitteen vahvistamisessa, osuuskaupan valinnassa, Asiakasomistajatalous-sivulla, asiakasomistajan lisäys -sivulla, pankin perustietojen, pankin KYC -tietojen, pankkitilin avauksen, kortin tilauksen, verkkopankkitunnusten sekä palvelun yhteenvedon osalta.

Toimintavarma

4.1.2 Nimi, rooli ja arvo -kriteeri ei täyty Perustietojen yhteenvedon osalta täysimääräisesti.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Verkkolomakkeella

www.s-pankki.fi/saavutettavuuspalaute

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000