Siirry suoraan sisältöön

ASP-tili on hyvä tapa säästää ensiasuntoon

Suunnitellessasi ensiasunnon hankintaa, kannattaa säästäminen aloittaa heti. ASP-tili on hyvä tapa aloittaa säästäminen kohti ensimmäistä omaa kotia. ASP-säästämisen voit aloittaa 1539 vuotiaana.

Säästä ASP-tilillesi vähintään kahdeksan vuosineljänneksen ajan. Yhden vuosineljänneksen, eli kolmen kuukauden ajanjaksona talletusten tulee olla vähintään 150 ja enintään 3 000 euroa. Talletusten ei tarvitse tapahtua perättäisinä vuosineljänneksinä, vaan tarvittaessa voit pitää säästämisestä taukoa. Säästämällä vähintään 10 prosenttia tulevan asunnon hankintahinnasta me lainaamme sinulle puuttuvan osan.

Näin asuntosäästäjän ASP-tili toimii

Näin avaat ASP-tilin

Voit avata ASP-tilin asiakaspalvelupisteessämme tai soittamalla asiakaspalveluumme (ma–to kello 9–20, pe kello 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Asiointisi hoituu sujuvasti, kun tunnistaudut puhelun aikana S-mobiilin tunnistamisella. Voit tunnistautua myös verkkopankkitunnuksilla.

Katso lähin toimipaikka

Voit saada ennakkoon säästämillesi varoille jopa 5 % verottoman korkotuoton

S-Pankki maksaa talletukselle yhden prosentin koron. Kun olet saavuttanut säästötavoitteesi ja tehnyt asuntokaupan tai saanut omakotitalosi valmiiksi, maksamme 2–4 % lisäkoron. Sekä talletuskorko että lisäkorko ovat sinulle verovapaita.

Lue lisää ASP-lainasta