Arvonnan säännöt, Säästäjä-palvelu

 1. Arvonnan järjestäjä
  S-Pankki Oy, PL 77, 00088 S-RYHMÄ
 2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
  Arvontaan osallistuvat kaikki 26.8.–29.9.2019 aikana Säästäjän käyttöönottaneet henkilöt. Osallistumisaika päättyy 29.9.2019 klo 23.59
 3. Arvontaan osallistuminen
  Arvontaan osallistuvat kaikki 26.8.-29.9.2019 aikana Säästäjä-palvelun käyttöönottaneet henkilöt. Palkinto ohjataan voittajan Säästäjä-rahastoihin ja sen lunastaminen edellyttää, että asiakkaalla on otettu käyttöön joko mikrosäästäminen (Bonus rahastoon -palvelu tai debit-korttimaksu) tai kuukausisäästäminen. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole alle 18-vuotiailla henkilöillä sekä niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistuja hyväksyy säännöt tekemällä rahastotoimeksiannon Säästäjä-palvelussa.
 4. Voittajan arvonta ja julkistaminen
  Voittajan arvonta suoritetaan 9.10.2019 mennessä S-Pankki Oy:n toimitiloissa Helsingissä. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Voittajan tulee henkilökohtaisesti vahvistaa, että hän ottaa vastaan voittamansa palkinnon. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajaa 14 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta tai voittaja ei vahvista ottavansa palkintoa vastaan edellä mainitussa määräajassa, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.
 5. Palkinto
  Arvonnan palkintona on yksi tuhannen (1 000) euron arvoinen lisäsijoitus voittajan Säästäjä-palvelun säästösuunnitelmassa määriteltyihin Säästäjä-rahastoihin.
 6. Arvonnan järjestäjän vastuu
  S-Pankki Oy rajoittaa kaiken korvausvastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen määrään.
 7. Sääntöjen muuttaminen ja arvontaan liittyvät verot
  Kilpailun järjestäjällä on arvonnan voimassaoloaikana oikeus muuttaa näitä sääntöjä. Arvontaan osallistuva sitoutuu noudattamaan järjestäjän sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä tai sääntömuutoksia.

  Jos voittaja on S-Pankki Oy:n henkilökuntaan kuuluva henkilö, voitto katsotaan henkilön veronalaiseksi ansiotuloksi ja siten voitto voi vaikuttaa henkilön verotukseen. Voitto voi myös vaikuttaa voittajalle veronalaisten tulojen perusteella maksettaviin etuuksiin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvien verojen ja veronluonteisten maksujen ilmoittamisesta sekä maksamisesta siten, että voittajan saama nettomääräinen palkinto on 1 000 euroa. Arvonnan järjestäjä vastaa myös palkintoon mahdollisesti liittyvästä arpajaisverosta. Voittaja vastaa muista palkintoon liittyvistä veroista, kuten esim. mahdollisesti myöhemmin maksettavaksi tulevasta luovutusvoittoverosta.
 8. Henkilötietojen käsittely
  Tietojenkäsittelyperiaatteet ovat S-Pankki Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa www.s-pankki.fi