Arvonnan säännöt, Säästäjä-palvelu

 1. Arvonnan järjestäjä 
  S-Pankki Oy, PL 77, 00088 S-RYHMÄ
 2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä 
  Arvontaan osallistuvat kaikki 31.1.2020 mennessä Säästäjän käyttöönottaneet henkilöt. Osallistumisaika päättyy 31.1.2020 klo 23.59.
 3. Arvontaan osallistuminen 
  Arvontaan osallistuvat kaikki 31.1.2020 mennessä Säästäjä-palvelun käyttöönottaneet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole alle 18-vuotiailla henkilöillä sekä niillä henkilöillä ja heidän
  perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 4. Voittajan arvonta ja julkistaminen 
  Voittajan arvonta suoritetaan 5.2.2020 mennessä
  S-Pankki Oy:n toimitiloissa Helsingissä. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Voittajan tulee henkilökohtaisesti vahvistaa, että hän ottaa vastaan voittamansa palkinnon. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita
  voittajaa 14 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta tai voittaja ei vahvista ottavansa palkintoa vastaan edellä mainitussa määräajassa, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.
 5. Palkinto 
  Arvonnan palkintona on yksi viidensadan (500) euron arvoinen Aurinkomatkojen matkalahjakortti.
 6. Arvonnan järjestäjän vastuu 
  S-Pankki Oy rajoittaa kaiken korvausvastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen määrään.
 7. Sääntöjen muuttaminen ja arvontaan liittyvät verot

  Kilpailun järjestäjällä on arvonnan voimassaoloaikana oikeus muuttaa näitä sääntöjä. Arvontaan osallistuva sitoutuu noudattamaan järjestäjän sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä tai sääntömuutoksia.

  Jos voittaja on S-Pankki Oy:n henkilökuntaan kuuluva henkilö, voitto katsotaan henkilön veronalaiseksi ansiotuloksi ja siten voitto voi vaikuttaa henkilön verotukseen. Voitto voi myös vaikuttaa voittajalle veronalaisten tulojen perusteella maksettaviin etuuksiin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvien verojen ja veronluonteisten maksujen ilmoittamisesta sekä maksamisesta siten, että voittajan saama nettomääräinen palkinto on 500 euroa. Arvonnan järjestäjä vastaa myös palkintoon mahdollisesti liittyvästä arpajaisverosta.

 8. Henkilötietojen käsittely 
  Tietojenkäsittelyperiaatteet ovat S-Pankki Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa www.s-pankki.fi