Siirry suoraan sisältöön

Näin muutat korttisi turvarajoja

 

Teet kortin käytöstä entistä turvallisempaa, kun asetat kortillesi sopivat turvarajat maksutta verkkopankissa tai S-mobiilissa kortin Tiedot ja -asetukset -kohdassa. Turvarajojen muutokset astuvat voimaan heti, kun olet vahvistanut ne tunnusluvulla tai S-mobiilin tunnistamisella.

MUUTA TURVARAJOJA

Voit muuttaa turvarajoja maksutta

  1. Verkkopankissa
  2. S-mobiilissa
  3. Käymällä asiakaspalvelupisteessämme
  4. Soittamalla asiakaspalveluumme 010 76 5800 (pvm/mpm)

MUUTA TURVARAJOJA

Näin saat verkkopankkitunnukset

Turvarajat

Vuorokausikohtainen ostoraja

Vuorokausikohtainen ostoraja voi olla 0–50 000 euroa. Se koskee kortin Debit-ominaisuudella eli pankkitililtäsi tehtäviä varmennettuja ostoja. Rajalla ei ole vaikutusta luotolla maksettaviin credit-puolen ostoihin. 

Vuorokausikohtainen käteisnostoraja

Vuorokausikohtainen käteisnostoraja voi olla 0–1 500 euroa. Käteisnostoraja koskee automaatilla ja kassoilla tehtävien käteisnostojen yhteissummaa. Kortin pankki- ja luottopuolelle raja vaikuttaa erikseen eli käteisnostorajan verran varmennettuja tapahtumia voi nostaa sekä tililtä että luotolta saman päivän aikana.

Vuorokausikohtainen verkkomaksuraja

Verkkomaksuraja voi olla 0–10 000 euroa/vuorokausi. Se rajoittaa pääasiallisesti internetissä tehtävät korttiostot valitsemaasi euromäärään. Raja päivittyy Credit/Debit-kortin kummallekin ominaisuudelle eli se koskee sekä pankki- että luottotililtä tehtäviä verkkomaksuja. Huomaathan, että verkkomaksuraja vaikuttaa myös erilaisten korttimaksua hyödyntävien palvelujen käyttämiseen. Esimerkiksi ABC-mobiilitankkauksen käyttö edellyttää, että kortin verkkomaksuraja on asetettu riittävälle tasolle. Jos raja on asetettu nollaan, ei palvelun kautta maksaminen ole mahdollista.

Aluerajaus

Maantieteellisen aluerajauksen (geo-blocking) avulla korttia voi käyttää ainoastaan valitsemallasi alueella. Kortin käyttöalueen rajausvaihtoehdot ovat Suomi, Pohjoismaat ja Viro, Eurooppa ja koko maailma. Suomi sisältyy kaikkiin alueisiin. Aluerajausta kannattaa hyödyntää asettamalla käyttöalueeksi Suomen ja muuttamalla sitä tarvittaessa, esimerkiksi matkan ajaksi.  

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi