Tarvitsetko verkkopankkitunnukset?

Avaa verkkopalvelut ja verkkopankkitunnukset helposti ilman ajanvarausta palvelupisteessämme, vaikka kauppareissun yhteydessä

Etsi lähin asiakaspalvelupiste

S-Laina

Lainaa arkisiin menoihin tai vähän suurempiinkin hankintoihin

S-Laina on luotto, jota voit hakea 5 000–20 000 €

S-Laina on helppo ja edullinen kertaluotto arkisiin menoihin tai vähän suurempiin hankintoihin. Et tarvitse S-Lainan hakemiseen vakuuksia tai takaajia. 

 1. Ei vakuuksia tai takaajia
  Hae helposti verkkopankissa, soittamalla tai asiakaspalvelupisteessä.
 2. Laina-aika jopa 12 vuotta
  Kuukausierä pysyy kohtuullisena.
 3. Edullinen luottokorko
  Halutessasi voit maksaa lainan koska tahansa pois ilman erillisiä kustannuksia.

Hae S-Lainaa

Toimipaikassa

Etsi sinua lähin asiakaspalvelupiste. Voit tulla ilman ajanvarausta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.

Verkkopankissa

Tee hakemus verkkopankissa. Jos sinulta puuttuu verkkopankkitunnukset, saat ne maksutta S-Pankin asiakaspalvelupisteestä.

Puhelimessa: 010 76 5800

Ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Henkilökohtaiseen tunnistautumiseen tarvitset S-Pankin pankkitunnukset.

S-Lainan hakeminen

Voit hakea S-Lainaa lainanhakemuksella verkkopankissa, soittamalla tai asioimalla S-Pankin asiakaspalvelupisteessä. Jos haet lainaa netissä tai soittamalla, tarvitset hakemista varten S-Pankin verkkopankkitunnukset, jotka saat lähimmästä S-Pankin asiakaspalvelupisteestä. Voit myös hakea lainaa suoraan S-Pankin asiakaspalvelupisteessä. Tarvitset mukaasi vain henkilöllisyystodistuksen.

Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa

Jos haluat hakea S-Lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, tulkaa käymään asiakaspalvelupisteessämme. Jos olette molemmat jo entuudestaan S-Pankin asiakkaita, voitte hakea S-Lainaa soittamalla puhelinpalveluumme.


Edellytykset S-Lainan hakemiselle

Voit hakea S-Lainaa, kun täytät alla mainitut edellytykset. 

 • Olet vähintään 25-vuotias eikä sinulla ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä
 • Sinulla on suomalainen henkilötunnus ja asut vakituisesti Suomessa
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti
 • Sinulla on säännöllisiä työ- tai eläketuloja vähintään 24 000 euroa vuodessa (2 000 euroa kuukaudessa)
 • Sinulla on joko oma S-Tili tai käyttöoikeus toisen henkilön S-Tiliin


Näin lainanhaku etenee

Hakemuskäsittelyn edetessä saatamme pyytää luottohakemukseesi liitteitä kirjeellä tai tekstiviestillä. Mallit luottohakemukseen erikseen pyydettävistä liitteistä näet tämän sivun osiossa ehdot ja asiakirjat.

Lähetämme ilmoituksen hyväksytystä luottopäätöksestä antamaasi postiosoitteeseen noin kahden viikon kuluessa luottohakemuksen saapumisesta S-Pankkiin. Myönnetty S-Laina maksetaan ilmoittamallesi S-Pankin tilille hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Jos luottohakemuksesi hylätään, lähetämme siitä tiedon antamaasi postiosoitteeseen.

Hae lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa

Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Näin vastaatte lainastanne yhteisesti.

Jos olette molemmat jo entuudestaan S-Pankin asiakkaita, voitte hakea S-Lainaa soittamalla puhelinpalveluumme. Muussa tapauksessa tulkaa yhdessä käymään asiakaspalvelupisteessämme. Hakemukseen tarvittavat tiedot kysytään teiltä molemmilta. 

S-Lainan hinnoittelu

S-Lainan korko ja avausmaksu määräytyvät nostetun lainasumman mukaan:

 

Nostettu lainasumma Viitekorko + marginaali Avausmaksu
5 000–10 000 e Euribor 3kk + 8,00 %-yks. 100 e
10 001–15 000 e Euribor 3kk + 7,00 %-yks. 150 e
15 001–20 000 e Euribor 3kk + 6,00 %-yks. 200 e

Lisäksi veloitetaan tilinhoitomaksu 7,00 e/kk. 

Euribor 3kk: 0,018% (4/2015).

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko laskettuna 60 kk:n laina-ajalle on 10 000 euron luotolle 9,872 % (4/2015), 15 000 euron luotolle 8,290 % (4/2015) ja 20 000 euron luotolle 6,972 % (4/2015). Todellisessa vuosikorossa on huomioitu koron lisäksi haettua luottoa vastaava avauspalkkio sekä luottotilinhoitomaksu. Kuukausierä
5 000 euron lainalle on 110,45 €/kk 60 kuukauden ajan. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6627,00 € euroa.

Ehdot ja asiakirjat

Usein kysyttyä

Voit hakea S-Lainaa jos täytät seuraavat ehdot:

  1. olet vähintään 25-vuotias
  2. sinulla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä
  3. sinulla on suomalainen henkilötunnus ja asut vakituisesti Suomessa
  4. olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti
  5. sinulla on säännöllisiä työ- tai eläketuloja vähintään 24 000 euroa vuodessa (2 000 euroa kuukaudessa)

Lainat
S-Laina

Hyväksytystä luottopäätöksestä lähetetään ilmoitus antamaasi postiosoitteeseen noin kahden viikon kuluessa siitä, kun luottohakemus on saapunut S-Pankkiin. Hakemuskäsittelyn edetessä saatamme pyytää luottohakemukseen liitteitä kirjeellä tai tekstiviestillä. Myönnetty S-Laina maksetaan hakemuksella ilmoittamallesi S-Pankin tilille automaattisesti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Myös hylätystä luottohakemuksesta lähetetään tieto antamaasi postiosoitteeseen.

Lainat
S-Laina

Lainaa kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Näin vastaatte lainastanne yhteisesti. Voitte hakea lainaa yhdessä soittamalla puhelinpalveluumme tai asioimalla asiakaspalvelupisteessä. Lainatiedot kysytään kummaltakin hakijalta puhelimessa saman puhelun aikana. Huomioittehan, että voitte hakea lainaa yhdessä puhelinpalvelussamme jos olette molemmat jo entuudestaan S-Pankin asiakkaita.

S-Pankin Asiakaspalvelu
puh. 010 76 5800
ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Lainat
S-Laina

Kyllä voit. S-Lainaan voi hakea korotusta verkkopankin kautta tai soittamalla S-Pankin Asiakaspalveluun puh. 010 76 5800, ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min.)

Lainat
S-Laina

S-Lainan käyttöä varten sinulla täytyy olla joko oma S-Pankin S-Tili tai käyttöoikeus toisen henkilön S-Tiliin. Voit ohjata S-Tilille kaikki sinulle tulevat suoritukset, esimerkiksi palkan, eläkkeen tai lapsilisän. Suoritusten ohjaaminen S-Tilille ei ole luoton myönnön edellytys.

Lainat
S-Laina

Voit maksaa luottolaskussasi olevan lyhennyserän tai halutessasi lyhennyserää suuremman tai koko velkasumman kerralla. Luottolaskun viitenumero pysyy koko luottoajan samana. Koko velkasumman voit tarvittaessa tarkistaa S-Pankin Asiakaspalvelusta puh. 010 76 5800, ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai S-Pankin asiakaspalvelupisteestä.

Lainat
S-Laina

Voit valita S-Lainan luottolaskun eräpäiväksi kuukauden 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Luottolaskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana.

Lainat
S-Laina

Voit peruuttaa myönnetyn S-Lainan 14 vuorokauden kuluessa luottopäätöksen tiedoksisaamisesta. Jos haluat peruuttaa saamasi luoton, ota yhteyttä S-Pankin Asiakaspalveluun puh. 010 76 5800, ma–pe klo 8–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).

Lainat
S-Laina

S-Lainan ensimmäinen minimilyhennyserä saattaa olla suurempi kuin laskelmassa, jos laina on myönnetty aiemmin kuin laskutuskausi alkaa. Tällöin korkoa muodostuu pidemmältä ajalta, mikä voi vaikuttaa ensimmäisen minimierän suuruuteen.

Lainat
S-Laina