Siirry suoraan sisältöön

Kiinteä korko

Halutessasi voit varautua korkojen nousuun suojaamalla asuntolainasi kiinteällä korolla. Kiinteän koron saa sekä uuteen että olemassa olevaan asuntolainaan.

Kiinteä korko tarkoittaa sitä, että asuntolainan korko pysyy samana koko sovitun kiinteän korkojakson ajan, jolloin tiedät lainasi tarkan kuukausierän pitkälle tulevaisuuteen. S-Pankista saa kiinteän koron asuntolainaan joko 5 tai 10 vuodeksi. Voit suojata koko lainasi kiinteällä korolla tai voit jakaa lainamääräsi kahdeksi lainaksi, joista toinen osa sidotaan kiinteään korkoon. 

Kiinteän korkojakson jälkeen laina jatkuu lainasopimuksessa sovitulla viitekorolla ja marginaalilla. Halutessasi voit sopia uudesta kiinteän koron jaksosta. Kiinteäkorkoisen asuntolainan ennenaikainen takaisinmaksu saattaa aiheuttaa kustannuksia. Maksuohjelman muutoksista on sovittava erikseen S-Pankin kanssa.

Monta hyvää syytä valita kiinteä korko

    • Kuukausierän ennakoitavuus. Ei yllätyksiä kuukausierissä, kun maksat samaa korkoa koko sovitun ajan.
    • Turva korkojen nousua vastaan. Sinun ei tarvitse varautua mahdolliseen korkojen nousuun, koska lainasi kuukausierät ja korko pysyvät sovitun ajan ennallaan, vaikka markkinakorot nousisivat.

Kiinteän koron hakeminen

  • Onko sinulla S-Pankin asuntolaina, joka on tällä hetkellä sidottu euriboriin ja haluat vaihtaa koko lainalle kiinteän koron? Laita meille viesti verkkopankissa tai S-mobiilissa.
  • Onko sinulla S-Pankin asuntolaina, joka on tällä hetkellä sidottu euriboriin ja haluat vaihtaa osan lainasta kiinteään korkoon ja pitää osan jatkossakin sidottuna euriboriin? Tee uusi lainahakemus verkkopankissa.
  • Jos sinulla ei vielä ole asuntolainaa S-Pankista, täytä lainahakemus verkossa. Halutessasi voit ilmoittaa jo hakemuksella, jos haluat lainallesi kiinteän koron.

 

Laske sopiva lainamäärä

Ennen asunnon ostoa ja lainan hakemista selvität omiin tarpeisiisi sopivan lainamäärän, kuukausierän suuruuden ja laina-ajan pituuden helposti asuntolainalaskurimme avulla.

SIIRRY LAINALASKURIIN

Pyydä lainatarjous

Hae asuntolainaa verkossa kaikkien pankkien tunnuksilla. Saatu lainatarjous ei vielä sido sinua mihinkään.

S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja​

On tärkeää, että luoton- tai lainanlyhennyksien jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja – haluamme olla luottoa myöntäessämme varmoja siitä, että asiakkaamme talous pysyy tasapainossa. ​

Lue lisää vastuullisesta luotonannosta

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista