Siirry suoraan sisältöön

Asuntolainan kilpailutus

Asuntolainojen vertailu kannattaa. Vaikka olisit jo löytänyt unelmiesi kodin ja hankkinut asuntolainan toiselta pankilta, voit silti vaihtaa asuntolainaa tarjoavaa pankkia. Asuntolainan siirtäminen S-Pankkiin voi tuoda sinulle huomattavan säästön vuodessa. Vertailussa kannattaa huomioida myös pankkiasioinnin kulut ja asioinnin keskittämisen hyödyt. S-Pankin asiakkaana saat tilin, kortin ja verkkopankin maksutta. S-Etukortti Visalla voit maksaa ja nostaa käteistä kaikkialla maailmassa sekä kerryttää Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista. Hyödyntämällä sähköisiä kanaviamme asuntolainan siiräminen on yllättävän vaivatonta!

Olemassa olevan lainan siirtoa S-Pankkiin haetaan samalla hakemuksella kuin uutta asuntolainaa. Voit täyttää asuntolainahakemuksen verkossa kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 

Laske sopiva lainamäärä

Ennen asunnon ostoa ja lainan hakemista selvität omiin tarpeisiisi sopivan lainamäärän, kuukausierän suuruuden ja laina-ajan pituuden helposti asuntolainalaskurimme avulla.

SIIRRY LAINALASKURIIN

Hae asuntolainaa

Hae asuntolainaa helposti verkossa kaikkien pankkien tunnuksilla. Saatu lainalupaus ei vielä sido sinua mihinkään.

Asuntolainan siirtäminen S-Pankkiin kannattaa

 • Kilpailukykyinen hinta
 • Laina-aika jopa 30 vuotta
 • Monipuoliset lisäpalvelut, kuten S-Pankin lainaturva
 • Mahdollisuus pitää lyhennysvapaata tarvittaessa
 • S-Pankin asiakkaana sinulla jää enemmän rahaa elämiseen. Laske, mitä hyötyisit S-Pankin asiakkuudesta
 • Pyydä asuntolainatarjous helposti verkossa kaikkien pankkien pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Saatu lainalupaus ei vielä sido sinua mihinkään.

Turvaa korkojen nousun varalta 

Halutessasi voit varautua korkojen nousuun suojaamalla asuntolainasi kiinteällä korolla. Se tarkoittaa sitä, että asuntolainan korko pysyy samana koko sovitun kiinteän korkojakson ajan, jolloin tiedät lainasi tarkan kuukausierän pitkälle tulevaisuuteen. Kiinteän koron saa sekä uuteen että olemassa olevaan asuntolainaan. Jos sinulla on jo asuntolaina S-Pankilla, voit sopia kiinteästä korosta lainallesi lähettämällä viestin S-Pankin verkkopankista.

Monta hyvää syytä valita kiinteä korko

 • Kuukausierän ennakoitavuus. Ei yllätyksiä kuukausierissä, kun maksat samaa korkoa koko sovitun ajan.
 • Turva korkojen nousua vastaan. Sinun ei tarvitse varautua mahdolliseen korkojen nousuun, koska lainasi kuukausierät ja korko pysyvät sovitun ajan ennallaan, vaikka markkinakorot nousisivat. 

Lue lisää kiinteästä korosta

Olemme täyden palvelun pankki

Osio otsikolla Pankkipalvelut

Tili, kortti ja verkkopankkitunnukset 0 euroa

Tarjoamme osuuskauppojen asiakasomistajille tilin, kortin ja verkkopankin maksutta. S-Etukortti Visalla voit maksaa ja nostaa käteistä kaikkialla maailmassa sekä kerryttää Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista.

Pankkitili

Pankki- ja luottokortti

Verkkopankkitunnukset

Hoida pankkiasiasi juuri silloin, kun sinulle sopii

S-mobiili ja verkkopankki ovat aina käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Voit hoitaa pankkiasioitasi myös kauppareissusi yhteydessä noin 80 asiakaspalvelupisteessämme kautta maan.

S-mobiilin pankkipalvelut

Verkkopankki

Lähin asiakaspalvelupiste

Meiltä löydät myös lainat ja säästämisen palvelut

Meiltä voit hakea lainaa kaikenkokoisiin hankintoihin asunnosta arjen pienempiin menoeriin sekä aloittaa säästämisen juuri sinulle sopivalla summalla.

Lainat ja luotot

Säästäminen ja sijoittaminen

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme ja palveluihimme

 

 

Näin asuntolainan kilpailutus etenee

1. Täytä sähköinen asuntolainahakemus 

 • Voit hakea asuntolainaa verkossa kaikkien pankkien pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Hakemus kannattaa tehdä jo ennen kuin olet löytänyt kohteen, josta haluat tehdä tarjouksen. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua lainan ottamiseen.

2. Ajanvaraus

 • Voit varata ajan lainaneuvotteluun hakemuksen täyttämisen yhteydessä. Jos et varaa aikaa hakemuksen täyttämisen yhteydessä, saat meiltä tekstiviestin, jossa on ohjeet ajan varaamiseen.

3. Lainaneuvottelu

 • Lainaneuvottelussa keskustelemme lainahakemuksesi sisällöstä ja räätälöimme sinulle parhaiten sopivan lainaratkaisun. Samalla käymme läpi muutkin tarpeesi, jotta raha-asioiden hoitaminen S-Pankissa olisi mahdollisimman sujuvaa.

4. Lainatarjous

 • Lainaneuvottelun yhteydessä teemme sinulle lainatarjouksen, joka on voimassa pääsääntöisesti kuukauden.

5. Sopimuksen allekirjoittaminen

 • Laina-asiakirjat voit allekirjoittaa kätevimmin sähköisesti.

S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja​

On tärkeää, että lainanmaksun jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja – haluamme olla lainaa myöntäessämme varmoja siitä, että asiakkaamme talous pysyy tasapainossa. ​

Lue lisää vastuullisesta luotonannosta