Siirry suoraan sisältöön

Asuntolainan kilpailutus

Asuntolainojen kilpailutus ja vertailu kannattaa. Vaikka olisit jo löytänyt unelmiesi kodin ja hankkinut asuntolainan toiselta pankilta, voit silti vaihtaa asuntolainaa tarjoavaa pankkia. Asuntolainan siirtäminen S-Pankkiin voi tuoda sinulle huomattavan säästön vuodessa. Asuntolainojen kilpailutuksessa ja vertailussa kannattaa huomioida pankkiasioinnin kulut ja S-ryhmään asioinnin keskittämisen hyödyt. S-Pankin asiakkaana saat tilin, kortin ja verkkopankin maksutta. S-Etukortti Visalla voit maksaa ja nostaa käteistä kaikkialla maailmassa sekä kerryttää Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista. Hyödyntämällä sähköisiä kanaviamme asuntolainan siirtäminen on yllättävän vaivatonta!

Olemassa olevan lainan siirtoa S-Pankkiin haetaan samalla hakemuksella kuin uutta asuntolainaa. Voit täyttää asuntolainahakemuksen verkossa kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Asuntolaina ilman toimitusmaksua

S-Pankki tarjoaa uudet asuntolainat ilman toimitusmaksua toistaiseksi. Muutos koskettaa niitä, jotka ottavat uuden asuntolainan omaan käyttöön hankittavan asunnon rahoittamiseen, asunnonvaihtajista ensiasunnon ostajiin. Tämä kattaa myös aiemmin tarjotut ja toistaiseksi toteutumattomat uudet asuntolainat.

Laske sopiva lainamäärä

Ennen asunnon ostoa ja lainan hakemista selvität omiin tarpeisiisi sopivan lainamäärän, kuukausierän suuruuden ja laina-ajan pituuden helposti asuntolainalaskurimme avulla.

SIIRRY LAINALASKURIIN

Pyydä lainatarjous

Hae asuntolainaa verkossa kaikkien pankkien tunnuksilla. Saatu lainatarjous ei vielä sido sinua mihinkään.

Asuntolainan siirtäminen S-Pankkiin kannattaa

 • Kilpailukykyinen hinta
 • Laina-aika jopa 30 vuotta
 • Monipuoliset lisäpalvelut, kuten S-Pankin lainaturva
 • Mahdollisuus pitää lyhennysvapaata tarvittaessa
 • S-Pankin asiakkaana sinulla jää enemmän rahaa elämiseen. Laske, mitä hyötyisit S-Pankin asiakkuudesta
 • Pyydä asuntolainatarjous helposti verkossa kaikkien pankkien pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Saatu lainalupaus ei vielä sido sinua mihinkään.

Näin asuntolainan kilpailutus etenee

1. Täytä sähköinen asuntolainahakemus 

 • Voit hakea asuntolainaa verkossa kaikkien pankkien pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua lainan ottamiseen.

2. Ajanvaraus

 • Voit varata ajan lainaneuvotteluun hakemuksen täyttämisen yhteydessä. Jos et varaa aikaa hakemuksen täyttämisen yhteydessä, saat meiltä tekstiviestin, jossa on ohjeet ajan varaamiseen.

3. Lainaneuvottelu

 • Lainaneuvottelussa keskustelemme lainahakemuksesi sisällöstä ja räätälöimme sinulle parhaiten sopivan lainaratkaisun. Samalla käymme läpi muutkin tarpeesi, jotta raha-asioiden hoitaminen S-Pankissa olisi mahdollisimman sujuvaa.

4. Lainatarjous

 • Lainaneuvottelun perusteella teemme sinulle lainatarjouksen, joka on voimassa pääsääntöisesti kuukauden.

5. Sopimuksen allekirjoittaminen

 • Laina-asiakirjat voit allekirjoittaa kätevimmin sähköisesti.

DIAS – asuntokaupat vaikka kotisohvalta

Digitaalinen asuntokauppa on entistä joustavampi, turvallisempi ja nopeampi tapa ostaa tai myydä asunto. S‑Pankin kautta sinun on mahdollista hoitaa asuntokaupat täysin digitaalisesti.

Lue lisää digitaalisesta asuntokaupasta

Olemme täyden palvelun pankki

Osio otsikolla Pankkipalvelut

Tili, kortti ja verkkopankkitunnukset 0 euroa

Tarjoamme osuuskauppojen asiakasomistajille tilin, kortin ja verkkopankin maksutta. S-Etukortti Visalla voit maksaa ja nostaa käteistä kaikkialla maailmassa sekä kerryttää Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista.

Pankkitili

Pankki- ja luottokortti

Verkkopankkitunnukset

Hoida pankkiasiasi juuri silloin, kun sinulle sopii

S-mobiili ja verkkopankki ovat aina käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Voit hoitaa pankkiasioitasi myös kauppareissusi yhteydessä noin 80 asiakaspalvelupisteessämme kautta maan.

S-mobiilin pankkipalvelut

Verkkopankki

Lähin asiakaspalvelupiste

Meiltä löydät myös lainat ja säästämisen palvelut

Meiltä voit hakea lainaa kaikenkokoisiin hankintoihin asunnosta arjen pienempiin menoeriin sekä aloittaa säästämisen juuri sinulle sopivalla summalla.

Lainat ja luotot

Säästäminen ja sijoittaminen

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme ja palveluihimme

 

 

Miksi korot nousevat ja miten se vaikuttaa lainanlyhennyksiini?

Huolestuttavatko sinua inflaatio, korkojen nousun jatkuminen ja kohonneet lainanhoitokulut? S-Pankin asiantuntija kertoo koron nousun taustoista ja mitä voit tehdä, jos lainan lyhennyksistä selviytyminen mietityttää.

Lue artikkeli

S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja​

On tärkeää, että luoton- tai lainanlyhennyksien jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja – haluamme olla luottoa myöntäessämme varmoja siitä, että asiakkaamme talous pysyy tasapainossa. ​

Lue lisää vastuullisesta luotonannosta