Siirry suoraan sisältöön

S-Etukortti Debit -kortit muuttuvat maksullisiksi 1.4.2021 – kaikki muut S-Etukortit säilyvät maksuttomina

S-Etukortti Debit muuttuu maksulliseksi huhtikuun alusta. Muutos koskee vain vanhanmallisia S-Etukortti Debit -kortteja, joilla voi kerryttää Bonusta, maksaa ostoksia sekä nostaa ja tallettaa käteistä vain S-ryhmän toimipaikoissa. S-ryhmän asiakkailleen tarjoama S-Etukortti Käteiskortti sekä S-Pankin myöntämät, maksuominaisuuksilla varustetut S-Etukortti Visat ovat jatkossakin kaikille asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuttomia.

S-Etukortti Debit on valikoimastamme vuonna 2012 poistunut kortti. Tarjoamme kuitenkin edelleen mahdollisuuden jatkaa vanhanmallisen kortin käyttöä 3 euron kuukausimaksulla. Veloitamme maksun 1.4.2021 alkaen siltä S-Pankissa olevalta tililtä, johon kortti on liitetty. Tunnistat kortin siitä, että siinä ei ole sirua eikä Visa-logoa. Lisäksi kortin oikeassa yläkulmassa lukee Debit. Näet mallit eri korteista tällä sivulla.

Jos et halua maksaa S-Etukortti Debit -kortistasi kuukausimaksua, voit vaihtaa sen S-Etukortti Visaan, jolla pystyt Bonuksen kerryttämisen lisäksi maksamaan kaikkialla maailmassa. S-Etukortti Visa pankki- tai luottokorttina tai niiden yhdistelmänä on kuukausi- ja vuosimaksuton kaikille S-ryhmän asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville. Jos et tarvitse korttiisi maksuominaisuutta, voit valita pelkästään Bonuksen kerryttämiseen tarkoitetun maksuttoman S-Etukortin. Löydät lisätietoa korteista ja kortin vaihtamisesta alla olevista usein kysytyistä kysymyksistä.

 

Vuonna 2012 tarjonnasta poistettu siruton ja Visa-tunnukseton S-Etukortti Debit -kortti 

 

Neljä erilaista S-Etukorttia eri elämäntilanteisiin

Erilaisiin elämäntilanteisiin on tarjolla neljä erilaista maksutonta S-Etukorttia. Alla on kuvat tällä hetkellä käytössä olevista korttimalleista:

S-Etukortti Käteiskortti on S-Etukortti, jolla voi kerryttää Bonusta ja hyödyntää erilaisia hintaetuja. Kortilla ei voi maksaa.

   
 

 

S-Etukortti Visa Credit/Debit on S-Pankin myöntämä yhdistelmäkortti, joka toimii sekä pankki- että luottokorttina. Käyttämällä kortin Debit- eli pankkipuolta ostokset veloitetaan suoraan S-Pankissa olevalta tililtä, johon kortti on liitetty. Hyödyntämällä Credit- eli luotto-ominaisuutta ostoksille saa lisää maksuaikaa ja ostoturvan. Lue lisää S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortista

   

 

S-Etukortti Visa Debit -kortilla voi nostaa käteistä ja maksaa ostoksia niin Suomessa, ulkomailla kuin verkossakin. Ostokset veloitetaan suoraan S-Pankissa olevalta tililtä, johon kortti on liitetty. Kortti on oivallinen myös nuorelle maksamisen harjoitteluun. S-Etukortti Visa Debitin ikäraja on seitsemän vuotta. Lue lisää S-Etukortti Visa Debit -kortista

   

 

S-Etukortti Visa Credit on S-Pankin luottokortti, jolla ostoksille saa lisää maksuaikaa. Laskun erääntyessä voi maksaa valintansa mukaan joko vähimmäislyhennyserän tai kaikki ostokset kerralla. Korkoa maksetaan vain luottosaldolle laskun eräpäivän jälkeen jääneestä osuudesta. Lue lisää S-Etukortti Visa Credit -kortista

   
 

 

 

Usein kysyttyä

Vain vanhanmalliset S-Etukortti Debit -kortit, joissa ei ole sirua ja Visa-tunnusta muuttuvat maksullisiksi 1.4.2021. Kaikki muut S-Etukortit säilyvät maksuttomina.

Voit tarkistaa omat korttisi helpoiten S-mobiilista tai verkkopankista. Voit myös verrata esimerkiksi lompakosta löytyviä S-Etukortteja yllä näkyviin kuviin.

Näet voimassa olevat korttisi S-mobiilin S-Pankki-osiossa, kohdassa Kortit. Verkkopankissa näet korttisi Kortit -välilehdellä, kohdassa Omat kortit. Jos korttisi tiedoissa on teksti ”Käytössä, ei uusita”, tulee kortti kuitenkin lopettaa, jos et halua maksaa kortista kuukausimaksua 1.4.2021 alkaen. Lue kortin lopettamisesta tarkemmin tältä sivulta, kohdasta Miten voin lopettaa S-Etukortti Debit -kortin?

Ota meihin yhteyttä joko verkkopankissa, Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä tai puhelinpalvelussamme, jos haluat lopettaa korttisi ja vaihtaa sen maksuttomaan S-Etukorttiin. Alta löydät lisätietoja kortin vaihtamisesta.

Jos olet hiljattain lopettanut S-Etukortti Debit -korttisi tai haluat jatkaa sen käyttöä uudella kuukausimaksulla, sinun ei tarvitse tehdä mitään muutoksen vuoksi.

Jos et halua maksaa S-Etukortti Debit -kortistasi kuukausimaksua, ota meihin yhteyttä joko verkkopankissa, Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä tai puhelinpalvelussamme 1.4.2021 mennessä.

Verkkopankissa
Lähetä meille viesti verkkopankin Asiakaspalvelu-välilehdeltä kohdasta Kirjoita viesti. Voit asioida myös verkkopankin chatissa. Kerro viestissä, että haluat lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi sekä korttinumeron neljä viimeistä numeroa. Älä kirjoita viestiin kokonaista korttinumeroa.

Jos sinulla ei vielä ole maksutonta S-Etukortti Visa -korttia, voit hakea sitä verkkopankin Kortit-välilehdeltä kohdasta Hae korttia.

Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä
Varaa ensin sinulle sopiva aika lähimpään toimipaikkaan verkkosivuiltamme. Varaa aika aiheella Tilit, kortit ja maksaminen ja tule käymään 1.4.2021 mennessä. Ota mukaasi voimassa oleva passi tai henkilökortti ja kaikki nykyiset S-Etukorttisi.

Sinua lähimmän toimipaikan sijainnin voit tarkistaa osoitteesta verkkosivuiltamme.

Puhelinpalvelussa
Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 76 5800 (ma–to kello 9–20, pe kello 9–18, 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/minuutti). Puhelimitse voimme lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi. Uuden S-Etukortti Visan tilaaminen onnistuu puhelinpalvelussamme vain, jos sinulla on jo käytössäsi S-Pankin verkkopankkitunnukset. Käytämme tunnuksia tunnistaaksemme sinut puhelimitse. Voit tunnistautua puhelinpalvelussa myös S-mobiilin avulla, jos sinulla on se käytössäsi.

Jos haluat lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi ennen kuukausimaksun veloittamista, ota meihin yhteyttä joko verkkopankissa, Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä tai puhelinpalvelussamme 1.4.2021 mennessä.

Verkkopankissa
Lähetä meille viesti verkkopankin Asiakaspalvelu-välilehdeltä kohdasta Kirjoita viesti. Voit asioida myös verkkopankin chatissa.
Kerro viestissä, että haluat lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi sekä korttinumeron neljä viimeistä numeroa. Älä kirjoita viestiin kokonaista korttinumeroa.

Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä
Varaa ensin sinulle sopiva aika lähimpään toimipaikkaan verkkosivuiltamme. Varaa aika aiheella Tilit, kortit ja maksaminen ja tule käymään 1.4.2021 mennessä. Ota mukaasi voimassa oleva passi tai henkilökortti ja lopetettava S-Etukortti Debit -kortti. Sinua lähimmän toimipaikan sijainnin voit tarkistaa verkkosivuiltamme.

 
Puhelinpalvelussa
Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 76 5800 (ma–to kello 9–20, pe kello 9–18, 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/minuutti). Puhelimitse voimme lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi. Uuden S-Etukortti Visan tilaaminen onnistuu puhelinpalvelussamme vain, jos sinulla on jo käytössäsi S-Pankin verkkopankkitunnukset. Käytämme tunnuksia tunnistaaksemme sinut puhelimitse. Voit tunnistautua puhelinpalvelussa myös S-mobiilin avulla, jos sinulla on se käytössäsi.

Postitse
Jos et voi asioida verkkopankissa, Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä tai puhelimitse, voit irtisanoa S-Etukortti Debit -kortin myös postitse. Toimi näin:

 1. Lähetä meille allekirjoitettu, vapaamuotoinen kirjallinen ilmoitus. Kerro viestissä, että haluat lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi sekä korttinumeron neljä viimeistä numeroa. Älä kirjoita viestiin kokonaista korttinumeroa.
 2. Lähetä irtisanomisilmoitus maksutta osoitteella:
  S-Pankki
  Tunnus 5010525
  00003 VASTAUSLÄHETYS
 3. Tuhoa lopetettava kortti leikkaamalla se useaan osaan magneettijuovan ja nimen kohdalta ja hävitä palat.

Vanhanmallinen S-Etukortti Debit muuttuu maksulliseksi 1.4.2021. Kaikki muut S-Etukortit säilyvät maksuttomina. Kuukausimaksu on 3 euroa. Veloitamme maksun 1.4.2021 alkaen siltä S-Pankissa olevalta tililtä, johon kortti on liitetty.

Muutos johtuu siitä, että S-Etukortti Debit -kortit perustuvat vanhaan magneettijuovateknologiaan. Maksulliseksi muuttuvista korteista ei löydy esimerkiksi turvallisen lähimaksamisen mahdollistavaa sirua tai Visa-tunnusta.

Pyrimme hinnoittelulla ohjaamaan asiakkaitamme käyttämään nykyaikaisempaa, monipuolisempaa ja turvallisempaa korttia. S-Etukortti Debit -kortteja ei ole tarjottu uusille asiakkaille vuoden 2012 jälkeen. Tarjoamme kuitenkin edelleen mahdollisuuden jatkaa vanhanmallisen kortin käyttöä 3 euron kuukausimaksulla. Voit myös ottaa käyttöösi maksuttoman S-Etukortti Visa -kortin, jolla pystyt Bonuksen kerryttämisen lisäksi maksamaan kaikkialla maailmassa. Lue lisää S-Etukortti Visa -kortista

Ei ole. Hintamuutos koskee vain teknologialtaan vanhentunutta S-Etukortti Debit -korttia, jota ei ole tarjottu uusille asiakkaille vuoden 2012 jälkeen. Kaikki muut S-Etukortit säilyvät maksuttomina.

Jos et tarvitse korttiisi maksuominaisuutta, voit valita pelkästään Bonuksen kerryttämiseen tarkoitetun maksuttoman S-Etukortti Käteiskortin. Voit lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi ja tilata Käteiskortin Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä tai puhelinpalvelussamme.

Voit hankkia verkkopankkitunnukset käymällä asiakaspalvelupisteellämme. Voit asioida joko varaamalla ajan verkkosivujemme kautta tai käymällä asiakaspalvelupisteellä sinulle sopivana ajankohtana. Voit tarkistaa sinua lähimmän asiakaspalvelupisteen sekä aukioloajat verkkosivuiltamme.

Saat verkkopankkitunnukset käyttöösi, kun

  • sinulla on tili S-Pankissa tai laaja käyttöoikeus toisen henkilön S-Pankissa olevaan tiliin
  • olet vähintään 12-vuotias
  • sinulla on tunnuksia hakiessasi mukanasi voimassa oleva passi tai kuvallinen henkilökortti.

S-Etukortti Visa -kortteja on erilaisia. Kortti voi olla pankkikortti (Debit), luottokortti (Credit) tai pankki- ja luottokortin yhdistelmä (Credit/Debit). Vaikka kaikissa S-Etukortti Visa -korteissa on Visa-logo, ei korttiin ole pakko ottaa luotto-ominaisuutta. Kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton kaikille S-ryhmän asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville.

Jos et tarvitse korttiisi maksuominaisuutta, voit valita myös pelkästään Bonuksen kerryttämiseen tarkoitetun maksuttoman S-Etukortin.

Neljä erilaista S-Etukorttia eri elämäntilanteisiin

S-Etukortti Käteiskortti on S-Etukortti, jolla voi kerryttää Bonusta ja hyödyntää erilaisia hintaetuja. Kortilla ei voi maksaa. Lue lisää S-Etukortti Käteiskortista (www.s-kanava.fi)

S-Etukortti Visa Debit -kortti on pankkikortti. Voit nostaa kortilla käteistä ja maksaa ostoksia niin Suomessa, ulkomailla kuin verkossakin. Ostokset veloitetaan suoraan S-Pankissa olevalta tililtä, johon kortti on liitetty. Kortti on oivallinen myös nuorelle maksamisen harjoitteluun. S-Etukortti Visa Debitin ikäraja on seitsemän vuotta. Lue lisää S-Etukortti Visa Debit -kortista

S-Etukortti Visa Credit on S-Pankin luottokortti, jolla ostoksille saa lisää maksuaikaa. Laskun erääntyessä voi maksaa valintansa mukaan joko vähimmäislyhennyserän tai kaikki ostokset kerralla. Korkoa maksetaan vain luottosaldolle laskun eräpäivän jälkeen jääneestä osuudesta. Lue lisää S-Etukortti Visa Credit -kortista

S-Etukortti Visa Credit/Debit on S-Pankin myöntämä yhdistelmäkortti, joka toimii sekä pankki- että luottokorttina. Käyttämällä kortin Debit- eli pankkipuolta ostokset veloitetaan suoraan S-Pankissa olevalta tililtä, johon kortti on liitetty. Hyödyntämällä Credit- eli luotto-ominaisuutta ostoksille saa lisää maksuaikaa ja ostoturvan. Lue lisää S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortista