Siirry suoraan sisältöön

Asiakasomistajuuden päättyminen vaikuttaa pankkipalveluihin

Tältä sivulta saat tietoa siitä, miten osuuskaupan asiakasomistajuuden päättyminen vaikuttaa pankkipalveluihisi S-Pankissa. S-Pankin tilit, verkkopankkitunnukset ja S-Etukortti Visa -kortit ovat maksuttomia osuuskaupan jäsenille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville. Osuuskaupan jäsenyyden tai asiakasomistajatalouteen kuulumisen päättyessä oikeutesi asiakasomistajille tarkoitettuihin etuihin päättyy.

Saat maksuttomat pankkipalvelut ja edut takaisin käyttöösi liittymällä asiakasomistajaksi. Löydät tarkemmat ohjeet S-kanavalta.

Lisätietoa pankin palveluihin liittyen löydät alta usein kysytyistä kysymyksistä.

 

Usein kysyttyä

S-Etukortti Visa on tarkoitettu asiakasomistajille ja heidän asiakasomistajatalouksiinsa kuuluville. Koska et enää kuulu asiakasomistajatalouteen, irtisanomme S-Etukortti Visa -korttisi. Tunnistat sen sirusta ja Visa-logosta.


S-Pankin tilit ja verkkopankkitunnukset ovat maksuttomia osuuskauppojen asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville. Koska et enää kuulu asiakasomistajatalouteen, muuttuvat tilisi ja verkkopankkitunnuksesi maksullisiksi. Voit tutustua hintoihin osoitteessa s-pankki.fi/hinnasto valitsemalla Hinnasto muille kuin osuuskaupan asiakasomistajille.

 

Myös S-mobiili -sovelluksen käyttö päättyy jäsenyyden päättymisen myötä.

Jotta saat maksuttomat pankkipalvelut ja edut takaisin käyttöösi, sinun tulee liittyä osuuskaupan asiakasomistajaksi tai kuulua asiakasomistajatalouteen. Halutessasi voit myös lopettaa S-Pankin palvelusi. Löydät vaihtoehdot ja tarkemmat toimintaohjeet alla olevista kysymyksistä.

Lue ohjeet osuuskaupan jäseneksi tai asiakasomistajatalouteen liittymisestä S-kanavalta.


Osuuskaupan jäsenenä sinulla tulee olla S-Pankissa tili, jonne maksetaan esimerkiksi S-ryhmän ostoista kertyvä Bonus. Voit käyttää nykyistä tiliäsi tai avata uuden tilin osuuskaupan jäseneksi liittymisen yhteydessä.

 

    •  Jos sinulla on S-Pankin verkkopankkitunnukset, voit avata uuden tilin tai valita olemassa olevan tilin etujen maksutiliksi verkkopankissa. Jos liityt osuuskaupan jäseneksi sähköisesti, voit päivittää etujen maksutilitietoja verkkopankissa heti kun jäsenyys on voimassa. Mene tilin asetuksiin ja muuta Etujen maksutili -tiedoksi "Kyllä".
    •  Jos sinulla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, voit avata etujen maksutilin liittymisen yhteydessä. Jos liityt osuuskaupan jäseneksi sähköisesti, saat ohjeet tilin avaamiseen sähköpostissa heti kun jäsenyys on voimassa.
    •  Voit myös asioida Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä. Ota mukaan voimassa oleva passi tai henkilökortti. Löydät lähimmän toimipaikan verkkosivujemme toimipaikkahaun avulla.

Irtisanomme S-Etukortti Visa -korttisi automaattisesti, koska et enää kuulu asiakasomistajatalouteen. Tuhoa kortti leikkaamalla se huolellisesti sirun ja magneettijuovan kohdalta.


Jos sinulla on S-Pankissa tili, verkkopankkitunnukset tai muita palveluja, voit lopettaa ne lähettämällä viestin verkkopankissa. Ilmoitathan viestissä IBAN-muotoisen tilinumeron, jonne tileillä olevat varat voidaan siirtää. Huomaathan, että verkkopankkitunnukset lopetetaan tilin lopetuksen yhteydessä.


Jos sinulla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, voit lopettaa palvelusi Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä. Löydät lähimmän toimipaikan verkkosivujemme toimipaikkahaun avulla.

Jos haluatte jatkaa nykyisten korttienne käyttämistä, ole yhteydessä yhteisvastuullisen luottosi toiseen velalliseen. Varmista, että kuulutte molemmat asiakasomistajatalouteen. Kun molemmat kuuluvat asiakasomistajatalouteen 30.6.2021 mennessä, voitte jatkaa nykyisten korttienne ja niihin liitetyn luoton käyttämistä.


Voit myös hakea itsellesi omaa S-Etukortti Visa -luottokorttia. Suosittelemme, että maksatte ensin toisen velallisen kanssa luotolla mahdollisesti olevan luottovelan pois. Luoton voi maksaa joko aiemmin sopimissanne kuukausierissä tai nopeammin. Tämän jälkeen voit hakea uutta S-Etukortti Visa -korttia itsellesi. Korttia voit hakea verkkopankissa tai käymällä Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä.


Jos kortti ja siihen liitetty luotto on jo ehditty lopettaa, voitte maksaa velan takaisin sovittujen erien mukaisesti tai nopeammin. Kun velka on maksettu kokonaan pois, voit hakea uutta luotollista korttia itsellesi S-Pankin verkkopankissa. Uutta yhteisvastuullista luottoa voitte hakea käymällä yhdessä Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä.