Siirry suoraan sisältöön
Kortin käyttö

Voinko sulkea korttini väliaikaisesti?

Voit sulkea S-Etukortti Visa -korttisi väliaikaisesti S-mobiilissa. Muutoksen voi tehdä kortin asetuksissa. Kortin voi sulkea väliaikaisesti, jos kortti on esimerkiksi hetkellisesti kadoksissa ja haluat varmuuden vuoksi sulkea kortin turvallisuussyistä väärinkäytösten välttämiseksi ennen kortin löytymistä. Kortin väliaikainen sulkeminen ei poista kortin kuukausi- tai vuosimaksuveloituksia. Korttia ei voi sulkea väliaikaisesti verkkopankin kautta.

Näin suljet korttisi väliaikaisesti S-mobiilissa:

  1. Kirjaudu sisään S-mobiiliin.
  2. Mene Kortit-välilehdelle ja valitse kortti, jonka haluat väliaikaisesti sulkea.
  3. Valitse Korttiturvallisuus-otsikon alta Käytön esto. Jos käytössäsi on yhdistelmäkortti, löydät nämä ominaisuudet Tiedot ja asetukset -välilehdeltä.
  4. Kun olet löytänyt kadonneen korttisi, voit avata sen takaisin käyttöön S-mobiilissa ottamalla sulun pois päältä.

Jos et avaa korttia takaisin käyttöön kolmen kuukauden sisällä sen väliaikaisesta sulkemisesta tai et sulje korttia pysyvästi, suljemme kortin lopullisesti puolestasi. Emme lähetä tässä tilanteessa uutta korttia suljetun kortin tilalle.

Jos korttisi on kadonnut tai varastettu, se tulee sulkea korttien sulkupalvelun kautta niin pian kuin mahdollista. Korttien sulkupalvelu palvelee puhelimitse numerossa 020 333 (pvm/mpm, 24h) Lue tarkemmat ohjeet täältä.