Siirry suoraan sisältöön
Alaikäisen pankkipalvelut

Miten saan pankkikortin lapselleni?

Voit tilata yli 7-vuotiaalle lapselle S-Etukortti Visa Debit -kortin. Kortilla voi maksaa ja nostaa käteistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kortilla voi maksaa myös verkossa. Kortti tarkistaa käytettäessä tilin saldon ja kortille voi lisäksi asettaa turvallisuutta lisääviä turvarajoja. Esimerkiksi käteisnostoja ja verkkomaksamista voi säädellä turvarajojen avulla. Kortin voi liittää lapsen omaan tiliin tai vanhemman tiliin, jos lapsella on siihen käyttöoikeus.

Jos lapsella ei vielä ole tiliä, vanhemmat voivat yhdessä avata tilin S-Pankin verkkopankissa tai ajanvarauksella asiakaspalvelupisteessämme. Vanhemmat voivat hakea lapselle myös verkkopankkitunnuksia ja pankkikorttia yhdessä lapsen kanssa asiakaspalvelupisteessä. Korttia ja verkkopankkitunnuksia haettaessa myös lapsen tulee olla paikalla ja hänellä tulee olla voimassa oleva passi tai henkilökortti.

Kun lapselle tai nuorelle avataan palveluita, tarvitaan suostumus molemmilta vanhemmilta. Vanhemmat voivat myös valtuuttaa toisensa asioimaan yksin lapsen tai nuoren palveluiden avaamiseksi. Valtuutuksen voi antaa S-Pankin verkkopankissa tai valtakirjalla asiakaspalvelupisteellä. Valtakirjalla valtuutuksen antavan vanhemman on oltava S-Pankin asiakas ja valtakirjan tulee olla alkuperäinen.

Lue lisää lapsen pankkipalveluista verkkosivuiltamme.