Siirry suoraan sisältöön
Verkkopankki

Miten kirjaudun verkkopankkiin?

Verkkopankkiin kirjautuminen onnistuu verkkosivujemme kautta. Mene verkkosivuillemme osoitteeseen s-pankki.fi ja klikkaa sivuston oikeasta yläkulmasta KIRJAUDU -painiketta. Jos painike ei ole suoraan näkyvissä, se löytyy vihreän valikko-painikkeen alta. Voit kirjautua joko tunnuslukutaulukon tai S-mobiilin avulla.

Turvallisuuden takaamiseksi pankkiasiat kannattaa hoitaa S-mobiili-sovelluksella tai kirjautumalla verkkopankkiin kirjoittamalla nettiselaimen osoiteriville S-Pankin verkkosivujen osoite www.s-pankki.fi. Älä mene verkkopankkiin käyttämällä hakukonetta.

Kirjautuminen tunnuslukutaulukolla

  1. Valitse Kirjaudu verkkopankkiin -otsikon alta TUNNUSLUKUTAULUKOLLA.
  2. Kirjoita Käyttäjätunnus -kenttään käyttäjätunnuksesi.
  3. Kirjoita Salasana -kenttään salasanasi. Etkö muista salasanaasi?
  4. Klikkaa Lähetä.
  5. Kirjoita verkkopankin pyytämä tunnusluku sille varattuun kenttään. Löydät tunnusluvun tunnuslukutaulukostasi. Eikö sinulla ole tunnuslukutaulukkoa? 
  6. Kirjoita tekstiviestinä saamasi vahvistuskoodi ja valitse Jatka.

Kirjautuminen S-mobiililla

Kun kirjaudut S-mobiililla, sinun ei tarvitse käyttää kirjautumisessa käyttäjätunnustasi. Tarvitset käyttäjätunnusta ja perinteistä tunnuslukutaulukkoa yhä ottaessasi S-mobiilin käyttöön uudessa laitteessa tai jos unohdat sähköisen tunnistamisen tunnuslukusi.

  1. Kirjautuminen onnistuu puhelimen QR-koodin avulla ilman tunnuksien antamista. Avaa S-mobiili ja valitse alavalikosta "Minä".
  2. Valitse "Lue QR-koodi" ja seuraa S-mobiilin ohjeita.