Siirry suoraan sisältöön

Miksi en saa tekstiviestivahvistusta puhelimeeni?

Tekstiviestivahvistus saattaa joissakin puhelimissa päätyä puhelimen roskaviestien joukkoon. Ongelma on havaittu ainakin Android-puhelimilla (esimerkiksi Sony, Samsung ym.). 

Jos et ole saanut tekstiviestivahvistusta, tarkista ensin löytyykö viesti puhelimen roskaposti / roskasisältö -kansiosta. Roskasisällöt löytyvät puhelinmallista riippuen hieman eri paikoista. Yleensä ne löytyvät saapuneiden tekstiviestien näkymästä painamalla valikkoa tai kolmea pistettä ja valitsemalla esimerkiksi roskaposti / roskasisältö / estetyt yms. valikon.

Huomaathan, että liikkeellä on myös paljon huijausviestejä, joita lähetetään myös S-Pankin nimissä tekstiviesteillä. Viestin lähettäjänä näkyy S-Pankki, joten viesti tulee samaan viestiketjuun S-Pankilta tulleiden aitojen viestien kanssa. Ole siis tarkkana, kun muutat roskasisältöön luokiteltuja viestejä sallituiksi viesteiksi. Jos viestissä on linkki, sitä ei pidä klikata. S-Pankki ei koskaan lähetä asiakkailleen linkkejä sivustoille, joissa kysytään pankkitunnuksia tai korttitietoja. 

Lisätietoa huijausviesteistä ja turvallisesta asioinnista pankin kanssa löydät Turvallinen pankkiasiointi -sivulta.