Siirry suoraan sisältöön
Asiakasomistajuus

Minne Bonus ja maksutapaetu maksetaan?

Bonus, maksutapaetu ja osuusmaksun korko ovat rahana maksettavia etuja. Edut maksetaan valitsemallesi tilille S-Pankkiin. Helpoiten voit tarkistaa Bonuksen kirjautumalla S-Pankin verkkopankkiin tai S-mobiiliin. Jos sinulla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, voit avata tai uusia ne asiakaspalvelupisteellämme. S-mobiiliin voit kirjautua myös toisen pankin verkkopankkitunnuksilla. 

Voit valita etujen maksutiliksi S-Tilin, S-Tuottotilin tai S-Rahastotilin. Verkkopankissa näet tilin tiedoissa, kohdassa Etujen maksutili, maksetaanko edut kyseiselle tilille. Voit muuttaa etujen maksutiliä painamalla tilin tiedoissa, kohdassa Etujen maksutili olevaa Kyllä tai Ei -painiketta.

S-mobiilissa muutos onnistuu valitsemalla päävalikosta Pankki ja avaamalla välilehti Tilit. Valitse tämän jälkeen haluamasi tili, jonka asetuksiin pääset klikkaamalla tilin saldon oikealla puolella näkyvää nuolta >. Voit muuttaa etujen maksutiliä kohdassa Etujen maksutili.

Haluaisitko siirtää Bonuksen suoraan rahastoon?

Voit aloittaa säästämisen jo muutamilla euroilla ohjaamalla S-ryhmän ostoistasi kertyvän Bonuksen suoraan valitsemaasi rahastoon joko S-mobiilin Säästäjä-palvelussa tai verkkopankissa. Verkkopankissa voit avata S-Rahastotilin ja siitä tulee avauksen yhteydessä etujen maksutili. Tilin avaamisen jälkeen rahana maksettavat edut maksetaan S-Rahastotilille. Tilin varat siirtyvät automaattisesti valittuun rahastoon.