Siirry suoraan sisältöön

Miten merkitsen / ostan rahastoja?

Voit ostaa S-Rahastoja ja FIM Rahastoja verkkopankista ja S-mobiilista. Kaikki rahastot ovat ostettavissa verkkopankissa. S-mobiilissa voit ostaa vain siellä ostettavissa olevia rahastoja.

Olemme koonneet verkkopankin Säästöt ja sijoitukset-välilehdeltä löytyvälle Kaikki rahastot -sivulle tarjolla olevat rahastot. Tällä sivulla voit ostaa rahastoa, seurata sen arvon kehitystä sekä tutustua rahastomateriaaleihin. Voit ostaa uusia rahastoja myös S-mobiilin Sijoitukset-osiosta. Voit myös seurata rahastosalkkuasi sekä tehdä lisäsijoituksia rahastoihisi.

Halutessasi voit ostaa rahastoja myös soittamalla asiakaspalveluumme. Varaathan tällöin verkkopankkitunnuksesi tai S-mobiilin tunnistamisen lähettyville puhelintunnistusta varten.


Haluaisitko siirtää Bonuksen suoraan rahastoon?

Voit aloittaa säästämisen jo muutamilla euroilla ohjaamalla S-ryhmän ostoistasi kertyvän Bonuksen suoraan valitsemaasi rahastoon joko S-mobiilin Säästäjä-palvelussa tai verkkopankissa.

  • S-mobiilin Säästäjässä voit ohjata Bonuksen säästöön rahastoon. Voit myös säästää valitsemasi summan 50 sentistä 5 euroon jokaisesta korttiostoksestasi.
  • Verkkopankissa voit avata S-Rahastotilin, jonne Bonus jatkossa maksetaan. Tilin varat siirtyvät automaattisesti valittuun rahastoon.

Lue lisää Bonuksen siirtämisestä rahastoon >