Siirry suoraan sisältöön
Yleistä säästämisestä ja sijoittamisesta

Miten merkitsen / ostan rahastoja?

Voit ostaa rahastoja verkkopankista ja S-mobiilista. Erikoissijoitusrahastoja voit ostaa S-mobiilissa, jos sijoittajatietosi ovat voimassa. Voit täyttää ne S-Pankin verkkopankissa valitsemalla Asetukset > Omat tiedot > Sijoittajatiedot.

Olemme koonneet verkkopankin Säästöt ja sijoitukset -välilehdeltä löytyvälle Kaikki rahastot -sivulle tarjolla olevat rahastot. Tällä sivulla voit ostaa rahastoa, seurata sen arvon kehitystä sekä tutustua rahastomateriaaleihin. Voit ostaa uusia rahastoja myös S-mobiilin Sijoitukset-osiosta. Voit myös seurata rahastosalkkuasi sekä tehdä lisäsijoituksia rahastoihisi.

Halutessasi voit ostaa rahastoja myös soittamalla asiakaspalveluumme. Varaathan tällöin verkkopankkitunnuksesi tai S-mobiilin tunnistamisen lähettyville puhelintunnistusta varten. 

Haluamme mahdollistaa rahakkaamman huomisen jokaiselle sijoituspääoman koosta riippumatta. S-Pankista löydät neljä kiinteistörahastoa; uudet S-Pankki Tontti- ja S-Pankki Toimitila- sekä S-Pankki Asunto- ja S-Pankki Metsä -erikoissijoitusrahastot, joiden kautta voit sijoittaa helposti ja edullisesti kiinteistöihin pienemmälläkin summalla.  Voit merkitä näitä rahastoja neljä kertaa vuodessa S-Pankin verkkopankissa tai S-mobiilissa, minimisijoitus on 200 euroa. 

Lue lisää >

 

Haluaisitko siirtää Bonuksen suoraan rahastoon?

Voit aloittaa säästämisen jo muutamilla euroilla ohjaamalla S-ryhmän ostoistasi kertyvän Bonuksen suoraan valitsemaasi rahastoon joko S-mobiilin Säästäjä-palvelussa tai verkkopankissa.

  • S-mobiilin Säästäjässä voit ohjata Bonuksen säästöön rahastoon. Voit myös säästää valitsemasi summan 50 sentistä 5 euroon jokaisesta korttiostoksestasi.
  • Verkkopankissa voit avata S-Rahastotilin, jonne Bonus jatkossa maksetaan. Tilin varat siirtyvät automaattisesti valittuun rahastoon.

Lue lisää Bonuksen siirtämisestä rahastoon >