Siirry suoraan sisältöön
Säästäjä

Kuinka paljon Säästäjä maksaa ja säilyykö hinta samana myös jatkossa?

Säästäjän käyttäminen on maksutonta. 

Säästäjässä tekemistäsi rahastosäästöistä maksat enintään 0,5 % juoksevina kuluina eli 50 senttiä jokaista sijoittamaasi 100 euroa kohden vuositasolla. 

Säästäjä-rahastojen varat sijoitetaan S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimien sijoitusrahastojen ja muun muassa ETF-rahastojen osuuksiin. Säästäjä-rahastoissa sijoituksena olevat S-Pankin hallinnoimat rahastot palauttavat Säästäjä-rahastojen maksamat palkkiot täysimääräisesti Säästäjä-rahastoihin eli ne eivät vähennä sijoituksen arvoa. Muiden kuin S-Pankin  hallinnoimien rahastojen (esimerkiksi ETF-rahastojen) vuosikuluja seurataan ja siten varmistetaan, etteivät Säästäjä-rahastojen juoksevat kulut ylitä vuositasolla keskimäärin 0,5 prosenttia. 

Voit koska tahansa siirtää lisää rahaa tavoitteeseesi ja nostaa rahojasi veloituksetta. Emme veloita erillisiä merkintä- tai lunastuspalkkioita. 

Säästäjä maksaa aina saman verran ja hinta on sama riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa sinulla on palvelussa säästössä. Jos säästämismuotosi on tilisäästäminen, on palvelun käyttö täysin maksutonta. Voit ottaa Säästäjän käyttöön aina maksutta ja myös lopettaa palvelun käytön koska tahansa ilman erillisiä kustannuksia.