Siirry suoraan sisältöön

Miten voin hakea Visa-luottorajan korotusta?

 

Jos sinulla on S-Pankin verkkopankkitunnukset, voit hakea korotusta omaan luottoosi helpoiten verkkopankissasi tai S-mobiilissa. Korotuksen hakeminen on maksutonta.

Jos sinulla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia tai luottoosi on liitetty rinnakkaiskortti, voit hakea korotusta asiakaspalvelupisteellämme. Kun haet korotusta luottoon, johon on liitetty rinnakkaiskortti, on myös rinnakkaiskortin haltijan oltava paikalla.

Voit hakea korotusta omaan luottoosi helposti verkkopankissasi:

1.  Valitse Kortit > Hae luoton korotusta > Korota luottorajaa.

2. Täytä hakemasi uusi luottoraja sekä muut pyydetyt tiedot ja vahvista hakemus tunnuslukutaulukon tai S-mobiilin tunnistamisen avulla.

3. Saat päätöksen tai lisäohjeet heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Mikäli päätös on myönteinen, uusi luottorajasi on käytettävissä heti. Myönnetty luottomäärä näkyy verkkopankissa, S-mobiilissa ja seuraavalla luottolaskulla.Kun hakemuksesi on hyväksytty, uusi luottorajasi tulee näkyviin verkkopankkiin Kortit -välilehdelle. Jos emme ole voineet myöntää sinulle luottorajan korotusta, ilmoitamme asiasta sinulle hakemuksesi käsittelyn yhteydessä.