Siirry suoraan sisältöön

Miten voin hakea Visa-luottorajan korotusta?

Jos sinulla on S-Pankin verkkopankkitunnukset, voit hakea korotusta omaan luottoosi helpoiten S-mobiilissa tai verkkopankissasi. Korotuksen hakeminen on maksutonta.

Jos sinulla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia tai luottoosi on liitetty rinnakkaiskortti, voit hakea korotusta asiakaspalvelupisteellämme. Kun haet korotusta luottoon, johon on liitetty rinnakkaiskortti, on myös rinnakkaiskortin haltijan oltava paikalla.

Näin haet korotusta S-mobiilissa:

  1. Kirjaudu S-mobiiliin ja valitse Pankki-osio.
  2. Valitse Kortit ja täältä kortti minkä luottorajaa haluat korottaa.
  3. Valitse kortin tiedoista kohta Luottoraja > Hae korotusta luottorajaan.
  4. Täytä ja vahvista korttihakemus.

Näin haet korotusta verkkopankissa:

  1. Valitse Kortit > Hae luoton korotusta > Korota luottorajaa.
  2. Täytä hakemasi uusi luottoraja sekä muut pyydetyt tiedot ja vahvista hakemus tunnuslukutaulukon tai S-mobiilin tunnistamisen avulla.
  3. Saat päätöksen tai lisäohjeet heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Mikäli päätös on myönteinen, uusi luottorajasi on käytettävissä heti. Myönnetty luottomäärä näkyy verkkopankissa, S-mobiilissa ja seuraavalla luottolaskulla.

Kun hakemuksesi on hyväksytty, uusi luottorajasi tulee näkyviin verkkopankkiin Kortit -välilehdelle. Jos emme ole voineet myöntää sinulle luottorajan korotusta, ilmoitamme asiasta sinulle hakemuksesi käsittelyn yhteydessä.