Siirry suoraan sisältöön
Palveluiden avaus ja lopetus

Miten voin siirtää asiakkuuteni S-Pankkiin toisesta pankista?

Pankkiasiakkuuden vaihto vanhasta pankistasi S-Pankkiin tapahtuu helposti seuraavalla tavalla:

  1. Pistäydy asiakaspalvelupisteessämme kauppareissusi yhteydessä tai avaa palvelut verkossa. Täältä voit tarkistaa sinua lähimmän pisteemme. Avaamme S-Pankin tuotteet ja palvelut käyttöösi, sekä autamme pankin vaihtoon liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää ja avaa palvelut verkossa.
  2. Kun sinulla on haluamasi S-Pankin palvelut käytössäsi, lopeta palvelut vanhassa pankissasi, joko itse tai meidän avullamme. Pankin vaihto käy nopeimmin, kun lopetat vanhan pankkisi palvelut itse. Muista siirtää e-laskusi ja muut toistuvat maksusi vanhasta pankistasi S-Pankkiin. Voit halutessasi antaa S-Pankille valtakirjan, jolloin S-Pankki lopettaa haluamasi palvelut vanhasta pankistasi ja siirtää tileilläsi olevat varat S-Pankin tilillesi. Palvelu on sinulle maksuton.
  3. Ilmoita uudet tiliyhteystietosi työnantajallesi palkanmaksua varten. Muista ilmoittaa uusi tilinumerosi tarvittaessa muun muassa Kelaan, verottajalle ja vakuutusyhtiöösi. Voit halutessasi myös palauttaa ilmoituksen uudesta tiliyhteystiedosta asiakaspalvelupisteeseemme, niin toimitamme sen vastaanottajalle puolestasi.