Siirry suoraan sisältöön

Maksullisia palveluja ja maksuttomia vaihtoehtoja

S-Pankissa on monta palvelua, joiden hinta on pyöreä nolla. Mutta ihan pelkästään ilmaisia iloja emme mekään pysty tarjoamaan.

Pankkien asiakkaat ovat usein ymmällään siitä, mitä heidän käyttämänsä pankkipalvelut maksavat ja voisiko ne saada jostain halvemmalla. Me S-Pankissa olemme sitä mieltä, ettei omien rahojen käytöstä pidä joutua maksamaan. Kunkin tienesteille löytynee tähdellisempiäkin käyttötarkoituksia kuin palvelumaksut. Eikä meillä ole eri hintoja ”paremmille” asiakkaille. Meille kaikki ovat erinomaisia asiakkaita.

Siksi tarjoammekin osuuskauppojen asiakasomistajille ja heidän perheenjäsenilleen peruspankkipalvelut eli käyttötilin, verkkopankin ja S-Etukortti Visan maksutta. Näihin etuihin yhä useampi onkin jo tarttunut ja siirtänyt palkkansa tai eläkkeensä S-Pankkiin.

Pankin tarjoamat palvelut eivät kuitenkaan synny ilmaiseksi. Muun muassa turvalliset pankkijärjestelmät ja käteisautomaattien käyttö muodostavat kuluja. Niiden kattamiseksi pankin on perittävä palvelumaksuja. Emme hinnoittele palveluitamme paketeiksi, vaan asiakkaamme maksavat vain niistä palveluista, joita käyttävät. Mielestämme se on reilua.

Emme hinnoittele palveluitamme paketeiksi, vaan asiakkaamme maksavat vain niistä palveluista, joita käyttävät.

Maksullisia palveluja ja niiden maksuttomia vaihtoehtoja

Ensi vuonna hinnastossamme tapahtuu muutoksia. Esimerkiksi maaliskuusta alkaen Otto-automaatilla maksuttomat käteisnostot on rajattu viiteen kertaan kuukaudessa ja S-Tilin saldon ja tilitapahtumien kysely maksaa 75 senttiä.

Voit jatkossakin nostaa ja tallettaa käteistä ilmaiseksi yli tuhannen S-ryhmän toimipaikan kassalla. Tilisi saldon voit tarkastaa maksutta verkkopankista tai aina mukana kulkevasta S-mobiilista. Verkkopankistamme voit tilata myös saldoviestejä sekä -hälytyksiä, jotka toimivat kukkaronnyörien vartijoinasi ilman palkkaa.

Tiedotamme toki hinnastonmuutoksista vielä erikseen kaikkia, joita muutokset koskevat.

Syysterveisin,
Raija

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat