Siirry suoraan sisältöön

Sijoitusobligaatiolla vakaata ja turvallista tuottoa

Obligaatio saattaa kuulostaa hankalalle vaihtoehdolle tavalliselle säästäjälle. Sijoitusobligaatio on kuitenkin vaivaton ja turvallinen tapa hyötyä osakkeiden arvonkehityksestä.

Sijoitusobligaatio tarjoaa säästäjälle turvallisen pääsyn maailman osakemarkkinoille.

Sijoitusobligaatio on S-Pankin tuore sijoitustuote asiakkailleen. Se sopii niille, jotka etsivät tavallista määräaikaistalletusta parempaa tuottoa rahoilleen, mutta eivät ole valmiita ottamaan suoraan osakemarkkinoille sijoittamiseen liittyviä riskejä.

”S-Sijoitusobligaatio on mielenkiintoinen sijoitustuote, joka tarjoaa turvallisen pääsyn maailman osakemarkkinoille. Siinä yhdistyvät tuttujen tuotteiden hyvät ominaisuudet kuten määräaikaistalletuksen ennalta määritelty sijoitusaika ja velkakirjojen pääomaturva”, FIM Sijoituspalvelujen toimitusjohtaja Jani Kempas kertoo.

S-Pankin varainhoitoyhtiö FIM toimii sijoitusobligaation liikkeellelaskussa asiantuntijana ja sijoitusobligaation liikkeellelaskija on SEB, Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.)

”S-Pankilla ei toistaiseksi ole valmiutta omien sijoitusobligaatioiden liikkeellelaskuun. Siksi valitsimme vakavaraisen ja tunnetun yhteistyökumppanin”, Kempas sanoo.

Turvattu sijoitus

Sijoitusobligaatio on pääomaturvattu, mikä merkitsee sitä, että säästäjä saa sijoitusajan päättyessä aina vähintään sijoittamansa nimellisarvon takaisin. Mikäli obligaation kohteena olevan sijoituskorin arvo on kasvanut, sijoittaja saa arvonnousun tuottokertoimen mukaisesti itselleen. Säästäjän ei tarvitse huolehtia markkinoiden liikkeistä.

Vaikka sijoitusobligaatio on pääomaturvattu, on silläkin teoreettiset riskit. Jos liikkeellelaskijapankki ajautuu sijoitusaikana maksukyvyttömäksi, sijoittaja voi menettää rahansa. Lisäksi, jos sijoittaja haluaa jostain syystä myydä sijoitusobligaationsa ennen määräaikaa, ei pääomaturva takaa tällöin sijoitetun pääoman palautusta. Sijoitusobligaatio sopiikin sellaisille säästäjille, jotka haluavat jemmata rahansa tietyksi ajaksi.

Uuden S-Sijoitusobligaation ”Eurooppalaiset Suuryritykset IV/2016” merkintäaika on 12.9.–17.10.2016. Minimisijoitus on 1 060 euroa ja sijoitusaika viisi vuotta.

Mikä ihmeen sijoitusobligaatio? Lue lisää sijoitusobligaation rakenteesta

Tutustu uuteen Eurooppalaiset Suuyritykset IV/2016 -sijoitusobligaatioomme

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat