Siirry suoraan sisältöön

S-mobiililla voi nyt myös tankata

S-Pankki helppouttaa tankkaamisen tuomalla mobiilitankkauksen Suomeen ABC-asemille. Pumpulla ei enää tarvitse kaivella sormet jäässä maksukorttia, kun tankkauksen voi maksaa S-mobiililla oman auton lämmössä. Mobiilitankkaamiseen tarvitaan vain älypuhelin, jonka S-mobiili-sovellukseen on rekisteröity S-Etukortti Visan tiedot.

Video: ABC-mobiilitankkaus helpottaa autoilijan arkea

Auton tankkaaminen helpottuu, kun kansainvälisesti palkittu S-mobiili-sovellus saa uuden ominaisuuden. S-mobiililla voi nyt myös tankata ABC:lla. Sovellus tunnistaa auton sijainnin ABC-asemalla, jolloin tankkaajan tarvitsee vain valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu automaattisesti maksukortiltasi. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella.

– ABC-mobiilitankkaus poistaa tankkaamisesta yhden vaiheen, kun automaatilla ei tarvitse enää käyttää maksukorttia. Me S-Pankissa haluamme helpottaa suomalaisten arkea ihan konkreettisesti ja nyt olemme tehneet tankkaamisesta ABC:llä maailman helpointa, sanoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.  

Sovellus on kansainvälisesti ainutlaatuinen. Toista ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin vastaavalla tavalla yhdistävää sovellusta ei maailmasta löydy.

– ABC-mobiilitankkaus on osa tulevaisuudenvisiotamme helpommasta arjesta, jonka S-ryhmän uniikki toimintamalli mahdollistaa, Ylihurula toteaa.

ABC-mobiilitankkausta pääsee aluksi käyttämään viidellä HOK-Elannon ABC-asemalla pääkaupunkiseudulla: ABC Deli Konalassa, ABC Deli Mechelininkadulla, ABC Automaatti Kannelmäessä, ABC Automaatti Otaniemessä sekä ABC Deli Pohjois-Tapiolassa. Muille Suomen ABC-asemille ABC-mobiilitankkaus laajenee vähitellen.

S-mobiili löytyy jo valmiiksi yli 600 000 suomalaisesta kännykästä ja tabletista. ABC-mobiilitankkauksen sisältävä päivitys S-mobiiliin on julkaistu App Storessa ja sen voi ladata iPhone-laitteille. Android- ja Windows-puhelimiin ABC-mobiilitankkaus tulee vielä ennen kesää. Päivityksessä S-mobiili saa kokonaan uuden ABC-välilehden, jolta tankkaustoiminto löytyy.

ABC-välilehdellä voit seurata myös auton polttoaineenkulutusta, joten uusi maksutapa auttaa samalla taloudenpidossa. Maksutapana mobiilimaksaminen on turvallinen. Palvelu on helppo sulkea, jos kadotat puhelimen.

Mobiilitankkauksen voivat ottaa käyttöön kaikki S-Etukortti Visan käyttäjät. Maksukortti on ilmainen kaikille S-ryhmän asiakasomistajille.

Lataa S-mobiili-sovellus

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat