Siirry suoraan sisältöön

Puhelin kadoksissa – arki hukassa?

Moni tunnistaa varmasti sen oudon ja vähän epämiellyttävänkin tunteen, kun kännykkä on unohtunut kotiin tai on muuten kadoksissa. Puhelinta ei enää käytetä vain yhteydenpitoon, vaan sen avulla pidetään arki kasassa: maksetaan laskut, tehdään ostoksia tai varataan kampaaja. Tärkeintä on, että asioiden hoitaminen onnistuu kätevästi ja nopeasti.Tehdäksemme asiakasomistajien arjesta entistäkin helpompaa olemme tuoneet S-ryhmän ja S-Pankin yhteiseen S-mobiili-sovellukseen tukun hyödyllisiä palveluita.

Voin esimerkiksi tankata autoni ilman korttia tai käteistä kaikilla Suomen ABC-asemilla kännykän avulla. Kurvaan vain bensapumpulle, avaan puhelimestani S-mobiili-sovelluksen ja sieltä ABC-mobiilitankkauksen. Muutama painallus. ja voin nousta ulos autosta tankkaamaan. Ei ole harvinaista, että kanssatankkaajilta loksahtaa suu auki hämmästyksestä!

S-mobiilin tunnistamisen avulla voin nyt kirjautua pankkitunnuksia vaativiin palveluihin ja vahvistaa maksuja joko sormenjäljellä tai itse valitsemallani tunnusluvulla. S-mobiilin Siirto-palvelulla taas siirrän rahaa pelkällä puhelinnumerolla. Kätevää esimerkiksi kirpparilla tai ravintolassa kavereiden kesken, kun ei tarvitse vaihdella tilinumeroita ja rahat näkyvät vastaanottajan tilillä saman tien.

Muutkin ovat havainneet S-mobiilin hyödyllisyyden: sovellus on ladattu jo yli miljoona kertaa, ja käyttäjien tyytyväisyys on huippuluokkaa. S-ryhmän ja S-Pankin yhteisestä S-mobiilista löytyvät ABC-mobiilitankkauksen lisäksi kauppa-, pankki- ja sijoituspalvelut sekä sähköiset kuitit. Vuoden alusta lähtien S-mobiililla on voinut hoitaa myös LähiTapiolan vakuutusasioita.

Kannattaa kokeilla!

Tutustu S-mobiiliin

 

Raija

 

Raija Gynther työskentelee viestintäjohtajana S-Pankissa

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat