Siirry suoraan sisältöön

Pankkien palvelumaksut näkyviksi

Suomalaisista vain puolet tietää, kuinka paljon he maksavat pankkien palvelumaksuja vuosittain. Peräti 60 prosenttia suomalaisista pitää palvelumaksujen hinnoittelua myös epäselvänä. Tiedot selviävät tutkimuksesta, jonka teetimme TNS Gallupilla. 

Laske, miten hyötyisit S-Pankin asiakkuudesta

Pankkien palvelumaksuista voi kertyä yllättävän iso summa vuositasolla. Me S-Pankissa haluamme helpottaa pankkien vertailua ja siten auttaa suomalaisia säästämään arjen kustannuksissa.

Vertailun helpottamiseksi olemme avanneet S-Pankin verkkosivuilla hyötylaskurin, jonka avulla pankin vaihtoa miettivät voivat vertailla pankkiasiakkuuden hintaa S-Pankissa ja muissa pankeissa. Pankkimaksujen lisäksi laskuri ottaa huomioon myös S-ryhmän edut sekä vakuutusasiat. Hintoja vertaillaan niin sanotun perusasiakkuuden mukaan, eli erilaisia etuohjelmia ei oteta huomioon. Siten hinnoista saadaan mahdollisimman vertailukelpoiset.

Pankkiasiakkuuden vertailua vaikeuttavat myös pankkien erilaiset tavat hinnoitella ja ryhmitellä palvelujaan. Monet pankit tarjoavat etuja asiakkaille, joilla on asuntolainaa tai käytössään huomattava määrä erilaisia pankin palveluja.

Esimerkiksi asuntolainaa on noin kolmasosalla suomalaisista*, joten on oletettavaa, että suuri joukko asiakkaita jää parhaille asiakkaille suunnattujen maksuttomien palveluiden ulkopuolelle. Me tarjoamme ilmaisia pankkipalveluja asiakasomistajille, joihin kuuluu noin 80 prosenttia koko Suomen kotitalouksista.

Pankkien palvelumaksuista puhutaan liian vähän. Toivonkin, että muut pankit lähtevät mukaan keskusteluun.

 

Pekka Ylihurula
toimitusjohtaja

Tutustu hyötylaskuriin

 

*Lähde: Säästäminen, luotonkäyttö ja maksutavat, FK 2015

TNS Gallup teki tutkimuksen S-Pankille maaliskuussa 2016. Siihen vastasi 1 011 suomalaista.

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat