Siirry suoraan sisältöön

Kokeilin digiä: "Tämä mutkaton vakuu­tuspalvelu pelastaa, kun tilanne on päällä"

Terhi Lehtonen ei halua avata tietokonetta kotona, vaan viettää aikaa lasten kanssa. Vakuutusasiat hoituvat näppärästi puhelimella S-mobiili-sovelluksen vakuutuspalvelulla.

Terhi hoitaa vakuutusasiat mieluiten S-mobiilin vakuutuspalvelulla.

 

"Vakuutuspalvelu on näppärä lisä S-mobiiliin. Meillä sillä saralla tapahtuu paljon, koska lapsemme ovat vielä pieniä", kertoo S-mobiilin vakuutuspalvelua testannut espoolainen Terhi Lehtonen.

"Erityisesti olen käyttänyt palvelusta löytyvää TerveysHelppiä, jonka kautta asiantuntija varaa sinulle ajan lähimmälle sopivan alan lääkärille.

Se on varsinkin reissussa kätevä, kun tilanne on päällä ja ympäristö on vieras. Muutenkin tykkään hoitaa vakuutusasiani mobiilissa. Minusta on helpompi näpytellä kysymys vakuutuspalveluun kuin etsiskellä tietoa netistä tai kirjautua erikseen verkkopalveluun.

Vakuutuspalvelun luettelosta näkee myös kätevästi yhdellä silmäyksellä kaikki vakuutuksensa ja avoimet laskut, joiden eräpäiviä pystyy tarvittaessa muuttamaan. Vakuutusmaksuista kertynyt Bonus näkyy palvelussa myös euromääräisenä kuluneen vuoden ajalta. Se konkretisoi hyvin sitä, paljonko vakuutuksista saa takaisin keskittämällä asioinnin LähiTapiolaan ja S-ryhmään.

En viitsi avata töiden jälkeen tietokonetta, koska haluan olla lasteni kanssa. Sen sijaan hyödynnän työmatkoja julkisilla liikennevälineillä arjen asioiden hoitamiseen.

Tiedot LähiTapiolan vakuutuksista löytyvät S-mobiilin uudesta Vakuutukset-osiosta. Ota palvelu käyttöön hyväksymällä sen käyttöehdot S-mobiilissa.

Lue lisää S-mobiilista

 

 

Artikkeli on julkaistu alun perin Yhteishyvässä tammikuussa 2017.

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat