Siirry suoraan sisältöön

Kesätöissä pankissa: Näin nuoret ajattelevat rahasta

Mistä raha tulee, miten sitä saa lisää ja minne se oikein menee? Kesätyöntekijämme Nuutti Lahtinen otti älypuhelimen käteen, painoi rec-nappulan pohjaan ja selvitti, mitä nuoret ajattelevat rahasta ja kesätöistä.

Kun Nuutti Lahtinen, 16, aloitti kesällä harjoittelunsa S-Pankissa, hän sai tehtäväkseen perustaa ”kesävlogin”.

Työtehtävästä heräsi Nuutille yksi kysymys: Miksi mä teen tällaista vlogia? Vastaus oli kuitenkin Nuutilla kirkkaana mielessään: hän halusi saada kokemusta työelämästä ja tienata samalla hieman omaa rahaa.

Se, miten tärkeää on kartuttaa kokemusta työelämästä, on selvää espoolaisnuorelle. Mainoslehtisten jakajana uransa aloittanut Nuutti oli runsas vuosi sitten luokkansa ainoa työssäkäyvä oppilas.

”Tietenkin se kokemus on pääasia tässä jutussa. Siksi mä olenkin iloinen, että olen päässyt tänne S-Pankkiin kesätöihin”, Nuutti sanoo.

”Kokemus on tietenkin pääasia.”

Monelle markka-aikaan varttuneelle esitettynä sama tehtävänanto olisi saattanut kirvoittaa toisenlaisen kysymyksen: Mikä ihme on vlogi? Vlogi eli videoblogi on eräänlainen verkossa ilmestyvä videosarja, jollaisista on tullut hyvin suosittuja viime vuosina.

Tänään käynnistyvässä vlogissaan Nuutti kertoo, mitä nuoret ajattelevat kesätöistä. Samalla Nuutti selvittää myös, millaisia ajatuksia raha ja talousasiat herättävät nuorissa.

Voit katsoa sarjan ensimmäisen jakson tämän jutun lopusta. Sarjan loput jaksot ilmestyvät yhteisösivusto Facebookissa sekä videopalvelu YouTubessa S-Pankin kanavalla.

Seuraa Nuutin kesävlogia: Kesätöissä S-Pankissa

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat