Näin saat tunnukset

Voit hakea verkkopankkitunnuksia asiakaspalvelupisteissämme, jotka palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin.

KATSO LÄHIN TOIMIPAIKKA

Tilaa salasana

Tilaa tunnuslukutaulukko


Yritysasiakkaat
Yritysasiakkaan verkkopankkitunnuksiin liittyvät tiedustelut yritysasiakkaiden asiakaspalvelusta 010 765 8703 ma–pe klo 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).

 

Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ovat avain S-Pankin monipuolisiin palveluihin. Samoilla tunnuksilla voit hoitaa pankkiasioitasi sekä verkkopankissa että puhelimeen ladattavan S-mobiili-sovelluksen kautta. 

Saat verkkopankkitunnukset käyttöösi, kun:

    • sinulla on S-Pankin käyttötili eli S-Tili tai laaja käyttöoikeus jonkun toisen henkilön S-Tiliin.
    • olet vähintään 12-vuotias. Alle 18-vuotiaat tekevät pankkitunnussopimuksen yhdessä edunvalvojien eli tavallisesti omien vanhempien kanssa. Lue lisää
    • sinulla on tunnuksia hakiessasi mukana passi tai henkilökortti. Suomen, muun ETA-alueen, Sveitsin tai San Marinon viranomaisen myöntämä passi, matkustusasiakirjaksi hyväksyttävä henkilökortti tai suomalaisen viranomaisen myöntämä muukalaispassi (hyväksytään, jos henkilöllisyys on voitu tarkistaa).

Korvaa tunnuslukutaulukko sormenjäljellä tai tunnusluvulla 

Kun otat käyttöösi S-mobiililla tunnistamisen, voit kirjautua verkkopankkitunnuksia vaativiin palveluihin sekä vahvistaa maksuja sormenjäljellä tai itse valitsemallasi tunnusluvulla. Käyttöönottoa varten tarvitset perinteiset verkkopankkitunnukset. 

Lue lisää tunnistamisesta

Pidä huolta verkkopankkitunnuksistasi

Verkkopankkitunnukset ovat henkilökohtaiset. Niitä ei tule antaa kenenkään muun, edes puolison tai perheenjäsenen käyttöön. Turvallisuussyistä tunnuksia tulee säilyttää huolellisesti ja aina erillään toisistaan. Älä tallenna verkkopankkitunnuksia käyttämällesi laitteelle vaan opettele ne ulkoa. Näin ehkäiset tunnusten joutumisen väärin käsiin.

S-Pankki ei milloinkaan kysy verkkopankkitunnuksiasi, luottokorttitietojasi tai muita arkaluonteisia tietoja sähköpostiviestillä tai soittamalla sinulle. Jos sinulta kysytään verkkopankkitunnuksiasi esimerkiksi sähköpostissa, kyseessä on huijausviesti, johon ei pidä missään nimessä vastata. Mikäli saat tällaisen viestin, ilmoita siitä asiakaspalveluumme 010 76 5800 ma–pe klo 9–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).

Unohditko tai kadotitko tunnuksesi?

Voit tilata verkkopankin salasanan ja tunnuslukutaulukon alla olevien linkkien kautta. Tilaamista varten tarvitset käyttäjätunnuksesi, jonka löydät pankkitunnussopimuksestasi.

Tilaa salasana

Tilaa tunnuslukutaulukko

Salasanan ja tunnuslukutaulukon voit tilata myös asiakaspalvelupisteissämme tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 76 5800 ma–pe klo 9–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).

 

Tarvitsetko kokonaan uudet tunnukset?
Jos myös käyttäjätunnuksesi on hukassa, voit tilata kokonaan uudet verkkopankkitunnukset asiakaspalvelupisteissä. Mukaan tarvitset passin tai henkilökortin. Tunnusten uusimisesta veloitamme palveluhinnaston mukaisen maksun.

Katso lähin toimipaikka 

Pankkitunnusten sulkupalvelu

puh. 09 6964 6820 (pvm/mpm, 24 h/vrk)

Jos verkkopankkitunnuksesi tai puhelimesi, jossa on käytössä S-mobiililla tunnistaminen, katoavat tai varastetaan, estä viipymättä niiden käyttö soittamalla pankkitunnusten sulkupalveluun. Ulkomailta soitettaessa +358 9 6964 6820.

Sulkemisen jälkeen et voi enää käyttää verkkopankkitunnuksiasi tai S-mobiililla tunnistamista. Hae uusia tunnuksia asiakaspalvelupisteessämme ja ota tunnistaminen uudelleen käyttöön S-mobiilissa.

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20 ja pe klo 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Puhelun yhteydessä voit tunnistautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella.

Varaa aika ja tule käymään

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta varaamalla ajan toimipaikkaan. Ajanvaraus on mahdollista näillä paikkakunnilla. Halutessasi voit tulla myös ilman ajanvarausta.

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka