Siirry suoraan sisältöön

E-lasku

E-lasku korvaa paperisen laskun. Se tuo paperilaskua vastaavan laskun kätevästi suoraan verkkopankkiisi, jossa voit asettaa laskun automaattisesti maksettavaksi tai maksaa sen itse parilla klikkauksella. Kun tilaat laskusi e-laskuna, säästät aikaa, vaivaa ja luontoa.

E-laskua varten tarvitset verkkopankkitunnukset ja tilin

Voit tilata laskusi e-laskuina, kun sinulla on S-Pankin verkkopankkitunnukset ja käyttötili eli S-Tili (oma tili tai laaja käyttöoikeus toisen henkilön tiliin). E-laskusopimus ja -osoite ovat henkilökohtaisia, joten e-lasku tulee vain omaan verkkopankkiisi.

Näin saat verkkopankkitunnukset

Saat e-laskun käyttöösi verkkopankin kautta niiltä laskuttajilta, jotka tarjoavat e-laskua S-Pankissa. Mikäli etsimääsi laskuttajaa ei löydy valikosta, voit tiedustella e-laskun mahdollisuutta suoraan laskuttajalta. 

Näin otat e-laskun käyttöön

 1. Tarkista e-laskusopimus verkkopankissa

  Tarkista ja halutessasi muokkaa e-laskusopimuksesi verkkopankissa valitsemalla Maksut > E-lasku > E-laskupalvelusopimus.

 2. Tilaa uusi e-lasku laskun maksamisen yhteydessä tai erikseen verkkopankissasi

  - Hyväksyessäsi laskun saat ilmoituksen, jos lasku on mahdollista muuttaa e-laskuksi.
  - Voit tilata uuden e-laskun myös verkkopankissasi valitsemalla Maksut > E-laskutilaukset > Tilaa uusi e-lasku. Etsi laskuttaja listalta.

 3. Täytä pyydetyt tiedot e-laskuvaltuutukseen

  Täytä pyydetyt tiedot, tutustu ehtoihin ja vahvista tilaus.
  Huomaathan, että e-laskun voimaantulo saattaa laskuttajasta riippuen viedä 6–8 viikkoa.

 4. Hyväksy laskut itse tai aseta niille automaattinen hyväksyntä

  Voit hyväksyä saapuneen laskun itse tai valita, että lasku menee maksuun automaattisesti. Tilatessasi e-laskua voi määrittää laskulle summarajan, jonka alle jäävät laskut hyväksytään automaattisesti maksuun. Jos et aseta rajaa, tulee sinun itse hyväksyä saapuneet e-laskut verkkopankissa.

 5. Laskut arkistoituvat verkkopankkiisi

  Saapuneet e-laskut arkistoituvat verkkopankkiin vähintään kahden vuoden ajaksi. Löydät laskut kohdasta Maksut > E-lasku > E-laskuarkisto.

Ohje: Näin otat e-laskun käyttöön

E-laskutilausten ja toistuvien maksujen siirtäminen toisesta pankista

Tilaamiesi e-laskujen sekä toistuvien maksujesi lopettaminen onnistuu helpoiten toisen pankkisi verkkopankissa. Tämän jälkeen voit syöttää laskusi maksettavaksi S-Pankin verkkopankissa.

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi