Siirry suoraan sisältöön

Etkö saa S-mobiilia auki?

Onko käytössäsi mobiililaite, jonka käyttöjärjestelmää on muokattu alkuperäisestä valmistajan laitteeseen asentamasta versiosta?

Mitä käyttöjärjestelmän muokkaaminen tarkoittaa?

Sovelluskehittäjän työkaluilla mobiililaitteen asetuksia ja järjestelmää on mahdollista muokata syvemmältä, kuin yleisten asetusten kautta. Tätä kutsutaan myös laitteen roottaamiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että laitteen käyttöjärjestelmän suojaus on purettu. Jos käyttöjärjestelmän suojaus on purettu, laite on alttiina käyttöjärjestelmän sisäisille hyökkäyksille. S-mobiili sisältää S-Pankin palveluita ja pankkisalaisuuden alaista tietoa. Turvallisuussyistä S-mobiilia ei voi käyttää, jos laitteen käyttöjärjestelmän suojaus on purettu.

Miten saan S-mobiilin käyttööni?

Saat S-mobiilin käyttöösi, kun palautat mobiililaitteeseen käyttöjärjestelmän suojauksen tai otat S-mobiilin käyttöön toisella laitteella, jossa käyttöjärjestelmää ei ole muokattu.

Kan du inte öppna S-mobil?

Har du en mobil enhet där operativsystemet har ändrats jämfört med den ursprungliga versionen som tillverkaren installerat i enheten?

Vad innebär ändring av operativsystemet?

Med apputvecklarens verktyg är det möjligt att ändra inställningarna och systemet i mobila enheter på ett djupare plan än via de allmänna inställningarna. Detta kallas även för att roota en enhet. I praktiken innebär det att skyddsfunktionerna i operativsystemet i en enhet har satts ur spel (kompromettering). När en enhet har komprometterats, är enheten utsatt för interna attacker mot operativsystemet. S-mobil innehåller S-Bankens tjänster och information som omfattas av banksekretess. Av säkerhetsskäl kan S-mobil inte användas om skyddsfunktionerna i en enhet har satts ur spel.

Hur aktiverar jag S-mobil?

Du kan använda S-mobil när du återställer skyddet för operativsystemet i din mobila enhet eller när du aktiverar S-mobil på en annan enhet där operativsystemet inte har ändrats.