Siirry suoraan sisältöön

Säästäjä-palvelun käyttäjämäärä ylitti merkittävän rajan – yli 100 000 suomalaista säästää nyt vaivattomasti sen kautta

23.5.2024

S-Pankin mikrosäästämisen Säästäjä-palvelussa ylitettiin 100 000 käyttäjän raja. Viisi vuotta sitten lanseerattu Säästäjä on Suomen ensimmäinen mikrosäästämisen palvelu. Se tarjoaa monelle ensimmäisen kosketuksen rahastosijoittamiseen ja mahdollistaa säästöjen kerryttämisen helposti pienistä summista.

Säästäjä-palvelu on helposti saavutettavissa ja käytettävissä S-mobiili-sovelluksessa.

 

S-Pankin suosittu mikrosäästämisen palvelu Säästäjä on saavuttanut merkittävän virstanpylvään, kun sen käyttäjämäärät ylittivät 100 000. Vuonna 2018 julkaistu Säästäjä-palvelu on ensimmäinen Suomessa lanseerattu mikrosäästämisen palvelu.

”Olemme todella iloisia ja ylpeitä siitä, että Säästäjä-palvelumme on saavuttanut näin suuren suosion. Se osoittaa, että suomalaiset ovat kiinnostuneita sijoittamisesta ja haluavat tehdä sitä vaivattomasti. Moni myös aloittaa rahastosijoittamisen ensimmäistä kertaa juuri Säästäjän kautta, sillä puolet palvelussa säästämisen aloittaneista kertoo sijoittavansa ensimmäistä kertaa elämässään. Haluamme jatkossakin tehdä sijoittamisesta helppoa ja saavutettavaa kaikille”, S-Pankin toimitusjohtaja Riikka Laine-Tolonen kommentoi.

S-mobiili-sovelluksesta löytyvä Säästäjä tarjoaa käyttäjilleen helpon tavan aloittaa säästämisen ja sijoittamisen pienilläkin summilla. Käyttäjät voivat ohjata automaattisesti valitsemaansa rahastoon S-ryhmän ostoksista kertyneet Bonukset tai jokaisesta korttimaksusta 0,5–5 euroa. Lisäksi Säästäjässä voi kuukausisäästää, eli siirtää automaattisesti säästöön kuukausittain tietyn summan. Kaikki nämä vaihtoehdot mahdollistavat säästöjen kerryttämisen huomaamatta ja vaivattomasti.

 

Median yhteydenotot:

S-Pankin viestintä, 010 767 9300, viestinta@s-pankki.fi

 

 

Liity säästäjien joukkoon

Liity sinäkin yli 100 000 Säästäjä-käyttäjän joukkoon! Suomen ensimmäinen mikrosäästämisen palvelu tuo säästämisen osaksi arjen rahankäyttöä. Säästäjällä säästöjä kertyy ihan huomaamatta, kun ohjaat S-ryhmän ostoksista kertyneen Bonuksen rahastoon tai rahaa säästöön jokaisesta pankkikorttiostoksesta. Säästäjän löydät S-mobiilista ja saat sen käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla.

Lue lisää

 

Tämä on mainos. Tässä materiaalissa esitetyt tiedot ovat luonteeltaan informatiivisia, eikä niitä tule pitää kehotuksena yksittäistä rahoitusvälinettä koskevien liiketoimien toteuttamiseen. Tämän materiaalin mukaiset tiedot eivät ole myöskään sijoituspalvelulain mukaista sijoitusneuvontaa.

Säästäjä on S-Pankin digitaalinen säästämisen ja sijoittamisen palvelu, joka tarjoaa asiakkaan antamien vastausten perusteella S-Pankki Oyj:n säästämisen palveluita ja S-Pankki Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimia sijoitusrahastoja. Sijoittaessaan asiakkaan on hyvä muistaa, että sijoitustuotteiden historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Asiakkaan sijoitusrahastoihin sijoittamien varojen arvo voi nousta tai laskea ja sijoittaja ei välttämättä saa sijoittamiaan rahoja takaisin.