Siirry suoraan sisältöön

Korjaus: S-Pankki Oyj:n vuosikertomus 2023 julkaistu

7.3.2024

S-Pankki Oyj, Pörssitiedote, 7.3.2024 klo 9.00

S-Pankki Oyj:n vuosikertomus 2023 julkaistu


S-Pankki on julkaissut vuoden 2023 vuosikertomuksen. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2023. Raportti vastuullisuudesta ja muusta kuin taloudellisesta tiedosta sisältyy toimintakertomukseen. Lisäksi S-Pankki on julkaissut englanninkielisen riskiraportin ”S-Bank Capital and Risk Management Report 2023” ja siihen liittyvät taulukot "S-Bank Capital Adequacy Tables 31 December 2023".

Kaikki julkaisut löytyvät S-Pankin verkkosivuilta osoitteesta s-pankki.fi. Vuosikertomus ja riskiraportti sekä siihen liittyvät taulukot löytyvät tämän pörssitiedotteen liitteinä. 

S-Pankki julkaisee tilinpäätöksensä European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisesti Extensible Hypertext Markup Language (xHTML)-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat ja liitetiedot on merkitty XBRL-merkeillä, jotka tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab on varmentanut. ESEF-tilinpäätös on saatavilla tämän tiedotteen liitteenä olevassa ZIP-tiedostossa.

Selvitykset hallinto- ja ohjausjärjestelmistä sekä palkitsemisjärjestelmistä on julkaistu S-Pankin verkkosivuilla.

Yhteyshenkilöt:

Rikka Laine-Tolonen, toimitusjohtaja

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta S-Bank Plc

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi

Liitteet

Alkuperäinen tiedote