Siirry suoraan sisältöön

Positiivinen tulosvaroitus: S-Pankki nostaa tulosnäkymiään vuodelle 2023 ja julkaisee ennakkotietoja tammi-syyskuulta

18.10.2023

S-Pankki Oyj, Pörssitiedote, 18.10.2023 klo 8.00

Positiivinen tulosvaroitus: S-Pankki nostaa tulosnäkymiään vuodelle 2023 ja julkaisee ennakkotietoja tammi-syyskuulta

S-Pankki Oyj päivittää tulosnäkymiään. Yhtiö arvioi nyt, että koko vuoden liikevoitto on yli 2,5-kertainen edellisvuoteen verrattuna (44,7 M€). Aiemmin yhtiö arvioi, että koko vuoden liikevoitto kasvaa lähes kaksinkertaiseksi. Tähän saakka jatkunut korkotason nousu on vaikuttanut positiivisesti pankin tuloskehitykseen. Loppuvuoden näkymiin liittyy kuitenkin edelleen epävarmuuksia, jotka liittyvät toimintaympäristöön sekä talouden, työllisyyden ja kiinteistömarkkinoiden kehitykseen.

Samassa yhteydessä S-Pankki antaa myös ennakkotietoja tuloksensa kehityksestä vuoden 2023 tammi-syyskuussa. Alustavien ja tilintarkastamattomien tietojen perusteella liikevoitto oli tammi-syyskuussa 103,9 miljoonaa euroa (24,1). Tuloskehitykseen vaikutti korkokatteen vahva kasvu.

S-Pankki kommentoi taloudellista tilannettaan seuraavan kerran 1.1.–30.9.2023 välistä aikaa käsittelevän osavuosikatsauksen julkaisun yhteydessä 9.11.2023.

Yhteyshenkilöt:
Riikka Laine-Tolonen, toimitusjohtaja
Mika Heikkilä, talousjohtaja

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta S-Bank Plc

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi

Liitteet